16 °C Argos, GR
16 Μαΐου 2024

Συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (10.3.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 27 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (10.3.2024) το απόγευμα, στο Λουτράκι, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (10.3.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (10.3.2024) το απόγευμα, στο Κιάτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, -2- 23χρονοι ημεδαποί και 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχαν μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.
 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (10.3.2024) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την είσοδο του στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, βρέθηκε στην κατοχή του αναδιπλούμενο μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρός 38χρονος έπειτα από συμπλοκή σε μπαρ

Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» άφησε ένας 38χρονος έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τέσσερα άτομα, τα ξημερώματα, στο “Sante Rock Bar”, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 38χρονος που ονομαζόταν Δημήτρης, βρισκόταν στο μπαρ με την φίλη του. Κάποια στιγμή πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος […]

Συλλήψεις σε Αρκαδία, Κορινθία, Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ   Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (28.11.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Αρκαδίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -5,8- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.   ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ […]

WordPress Ads