22 °C Argos, GR
16 Μαΐου 2024

ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Το οφείλουμε στη Νέα Κίο και στην ιστορία της…

Συμπατριώτες και συμπατριώτισες η 15η Οκτωμβρίου ήταν μια μέρα δικαίωσης για την κοινωνία μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα και την κάθε μια από εσάς ξεχωριστά, όλοι σας συμβάλλατε για την μεγάλη αλλαγή.
Τώρα είναι η στιγμή για να αφήσουμε πίσω όσα άσχημα έγιναν και ειπώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και ενωμένοι να πάμε τη Νέα Κίο εκεί που της αξίζει.
Όπως έχω ξαναπεί εμείς ήρθαμε για να συνθέσουμε και όχι για να διχάσουμε, τώρα είναι ώρα να σηκώσουμε μανίκια, να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε.
Το οφείλουμε σε όλους εσάς που μας πιστέψατε, το οφείλουμε ακόμα και σε όσους δεν μας πίστεψαν, το οφείλουμε στη Νέα Κίο και στην ιστορία της.

Περισσότερα Άρθρα

Νηπιαγωγείο Κεφαλαρίου: Τα πιτσιρίκια αναβίωσαν το έθιμο της Χελιδώνας!

Είναι τα ήθη και τα έθιμα που χρωματίζουν τη ζωή κάθε τόπου, οι παραδόσεις που περνούν απο γενιά σε γενιά διατηρώντας στέρεα τα θεμέλια της μνήμης! Το έθιμο της Χελιδώνας είναι ένα τέτοιο έθιμο, μια απο τις παραδόσεις του Μάρτη που με ευλάβεια και πολλή χαρά τηρούν μικροί και μεγάλοι. Αναβίωσε από το νηπιαγωγείο Κεφαλαρίου, […]

Καλό ταξίδι Κυριάκο Σταύρου!

Έφυγε από τη ζωή ο Κυριάκος Σταύρου σε ηλικία 87 ετών, ο οποίος επί τρεις δεκαετίες προσέφερε ως νοσοκόμος, τα μέγιστα στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Άγιο Αναστάσιο Ναυπλίου αύριο Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι.

WordPress Ads