16 °C Argos, GR
16 Μαΐου 2024

Choy Lee Fut: Σεμινάριο αυτοάμυνας στο Φουγάρο

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε ,προς τιμή της Παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου), στον πολυχώρο «Φουγάρο», σεμινάριο αυτοάμυνας Γυναικών. Το σεμινάριο ήταν δωρεάν.

Συμμετείχαν (30) τριάντα κυρίες και δεσποινίδες. Ήταν ένα δίωρο με θεωρία  αλλά και απλές εφαρμογές.

Επισημάνθηκε η στρατηγική αντιμετώπιση  μια απειλητικής κατάστασης και δόθηκαν σημαντικές συμβουλές ιδιαίτερα για φοιτήτριες.

Εισηγητής ήταν ο  Δάσκαλος Λαμπάδας Θεόδωρος, με βοηθούς τις προπονήτριες Κοκκινάκη Άννα και Λαμπάδα Μαρία.

Ως δώρο δόθηκε σε όλες τις συμμετέχοντες, η διδαχθείσα ύλη του σεμιναρίου μαζί με το βιβλίο του δασκάλου Λαμπάδα «η τέχνη της υγείας».

Ευχαριστούμε πολύ το “Fougaro art center” για την παραχώρηση της αίθουσας.

Περισσότερα Άρθρα

ΝΑΥΠΛΙΟ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Στην παράταξή μας η Αθηνά Μπικάκη – Γρηγοριάδη

Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα με την παράταξη μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της Αθηνάς Μπικάκη – Γρηγοριάδη. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Επικεφαλής της παράταξης μας Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε: «Είναι συγκινητικό και άκρως ενθαρρυντικό ώστε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, η εμπιστοσύνη στην παράταξη μας νέων προσώπων που συντάσσονται στους υψηλούς στόχους […]

Μεγάλη πρόκριση για τους έφηβους του Διομήδη

Πανηγυρική πρόκριση στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος χάντμπολ πέτυχε η εφηβική ομάδα του Διομήδη. Σε αγώνα μπαραζ στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Κουκούλι Πατρών νίκησε 29-24 την ομάδα του Άρη Νίκαιας. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Βέροια. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

WordPress Ads