21 °C Argos, GR
16 Μαΐου 2024

Ο Σαμαράς διχάζει για ακόμη μια φορά θυμίζοντας μας το ποιος είναι πραγματικά

Δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει η συμπεριφορά του, αυτός ήταν πάντα και δεν αλλάζει με τίποτα.
Ξεχάσαμε πως ήταν αυτός που έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ και όχι μόνο το ξεχάσαμε, τον κάναμε και πρόεδρο της ΝΔ και τον κάναμε και Πρωθυπουργό.
Προσπάθησε ως Πρόεδρος να αλώσει το κόμμα, να το κάνει σαμαρικό.
Τώρα προσπαθεί να αλώσει την Πελοπόννησο και να την κάνει ιδιοκτησία του. Δεν ενδιαφέρεται για το καλό των Πελοποννησίων, τον ενδιαφέρει μόνο να έχει αυτός τον έλεγχο… Τους λόγους δεν μας λέει και αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε διάφορα…
Βέβαια το μόνο που μπορεί να καταφέρει και αυτό είναι σίγουρο, είναι να χάσει η Νέα Δημοκρατία την Πελοπόννησο και βέβαια αυτή η απώλεια θα έχει φαρδιά πλατιά την δική του υπογραφή.
Η εμμονή του να βάλει έναν που είχε υπάλληλο στο Μαξίμου δείχνει πως θέλει να ελέγξει όλα όσα θα εξελιχθούν την επόμενη πενταετία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Θα επαναλάβω και κλείνω θα ήθελα πάρα πολύ να ξέρω γιατί δεν θέλει τον Παναγιώτη Νίκα, έναν Περιφερειάρχη που με τα έργα που είναι προς υλοποίηση αλλάζει την Πελοπόννησο και την καθιστά μια σύγχρονη Περιφέρεια.
Μπορώ μόνο να φανταστώ ξέροντας καλά τον μανιάτη πολιτικό, ο Νίκας δεν ελέγχεται από κανέναν και ήρθε για να υπηρετήσει τους Πελοποννήσιους.
Θα επανέλθουμε…

Περισσότερα Άρθρα

Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) – Εύχομαι να σταθώ στα πόδια μου…

Το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι πολύ στοχευμένο και μιλάει απευθείας στις καρδιές των παιδιών μας: εκπληρώνουμε τις ευχές, τα όνειρα τους, και μαζί τους παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε. Εκείνα τη θεραπεία τους και εμείς το σκοπό μας. Έχοντας απεριόριστη αγάπη για το έργο μας και τα παιδιά μας, παρά το lockdown της χώρας, εντείναμε […]

Συνεχίζεται το δράμα του Γιώργου Παπαγεωργόπουλου

Πριν λίγες μόλις μέρες σε ρεπορτάζ μας παρουσιάσαμε το δράμα που ζει ένας συμπατριώτης μας εγκλωβισμένος στην Ανκόνα. Η αδελφή του Αθηνά- Ιωάννα Παπαγεωργοπούλου δημοσιοποίησε την απίστευτη περιπέτεια που βιώνει τις τελευταίες μέρες ο αδελφός της, Γιώργος. Και ζήτησε “βοήθεια” με ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ.  Το δράμα του ανθρώπου συνεχίζεται όμως… Τα σύνορα έχουν κλείσει και δεν […]

WordPress Ads