16 °C Argos, GR
17 Μαΐου 2024

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία, μέσα από προσκλήσεις φίλων ή γνωστών, να διασκεδάσετε. Μια καλή ταινία, ένα θέατρο ή ακόμα και μια έξοδος για φαγητό θα σας ικανοποιήσει πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ: Προβλήματα και άγχη στον εργασιακό χώρο μπορεί να σας αγχώσουν πολύ. Και το άγχος μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορα ψυχοσωματικά, που δεν θα είναι εύκολο να εντοπιστούν και να θεραπευτούν. Γι’ αυτό προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε έτοιμοι να ενδώσετε σε έναν έρωτα που χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας. Είστε διατεθειμένοι να πάρετε το ρίσκο, ακόμα κι αν η διαίσθησή σας σας προειδοποιεί πως «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αναζητήσετε τον προσωπικό, τον οικιακό σας χώρο, για περισυλλογή και εσωτερικές αναζητήσεις, προκειμένου να τα βρείτε με τον εαυτό σας, αλλά και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιδιώξεις σας.

ΛΕΩΝ: Καλές και πολλές επικοινωνίες σήμερα και αρκετές μετακινήσεις, είτε για δουλειά είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Θα πάρετε ικανοποίηση από τους ανθρώπους με τους οποίους θα έρθετε σε επαφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, εξαιτίας κάποιων έκτακτων εξόδων που προκύπτουν αναπάντεχα, μπορεί να σας αναστατώσει, ίσως και να σας πανικοβάλλει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Συναισθηματικός ξεσηκωμός σήμερα, προερχόμενος από τον σύντροφό σας. Θα εισπράξετε έντονη ζήλια, αλλά και θα ζηλέψετε, ίσως λόγω της ανασφάλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχολογία σας μπορεί να είναι πεσμένη, αλλά την ικανότητά σας να ξετρυπώνετε το χρήμα δεν τη χάνετε με τίποτα. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και συνετοί στις συναναστροφές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε αρκετά έντονη κοινωνική ζωή και οι φίλοι έχουν καινούργια πρόσωπα να σας συστήσουν. Γνωριμίες που θα σας φανούν αρκετά χρήσιμες στο μέλλον σε όλα τα επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση μετά από αρκετούς κόπους και σκληρή δουλειά. Επιτέλους ήρθε η ώρα να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ρουτίνα της καθημερινότητας είναι κόμπος στο λαιμό σας και δεν αντέχετε άλλο. Ο νους σας ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς, σε μέρη μακρινά, σε διακοπές και διασκέδαση.

ΙΧΘΥΕΣ: Ερωτικούς και αισθησιακούς σας βρίσκει η μέρα, και έτοιμους να ενδώσετε σε κάθε ερωτικό πειρασμό που θα βρεθεί μπροστά σας. Δεν είναι καθόλου κακό αυτό, αρκεί να μη ρισκάρετε μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση.

 

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Αποφασίστε πώς θα κινηθείτε το επόμενο διάστημα και δράστε. Μην αφήνετε κανέναν να ορίσει τα προγράμματά σας. Κάποιοι παλιοί σας φίλοι θα σας επισκεφθούν. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Οι σχέσεις σας με κάποια πιο παλιά σας γνωριμία θα ανανεωθεί. Αυτό θα το φροντίσει η άλλη πλευρά, που θέλει να πάτε όλο […]

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια; ΚΡΙΟΣ: Δράσεις και κινήσεις με θετική προοπτική. Στα επαγγελματικά, ανοίγματα για κοινωνικές επαφές. Αφήνετε στην άκρη προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, υπερβολικές απαιτήσεις απωθούν τις προσεγγίσεις. ΤΑΥΡΟΣ: Παρατηρητές των εξελίξεων με απολαυστικά συναισθήματα. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες συναναστροφές με απρόσμενα γεγονότα. Αποστασιοποιείστε από συζητήσεις […]

WordPress Ads