23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Παραμένει πλημμυρισμένο το Τημένιο

Παραμένουν τα λιμνάζοντα ύδατα στην περιοχή του Τημενίου με την κατάσταση να επιδεινώνεται μετά και τις χθεσινές καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την περιοχή.

Μια τεράστια έκταση με καλλιέργειες έχει καλυφθεί με νερό κάνοντας απροσπέλαστους και αρκετούς δρόμους που οδηγούν σε οικίες που είναι διάσπαρτες μέσα στην περιοχή.

Στις καλλιέργειες στην περιοχή του Τημενίου τα νερά φτάνουν και το ένα μέτρο ενώ το έδαφος δεν μπορεί να απορροφήσει το νερό και οι αγρότες δεν μπορούν και πάνε στα κτήματα τους και τις καλλιέργειες τους.

dav

dav

Περισσότερα Άρθρα

Ανασχηματισμός | Παρέμειναν Υφυπουργοί οι Αρκάδες Κώστας Βλάσης (Εξωτερικών) και Βασίλης Κοντοζαμάνης (Υγείας)

Στις θέσεις τους, αμετακίνητοι παρέμειναν οι Αρκάδες Κώστας Βλάσης και Βασίλης Κοντοζαμάνης, μετά τον σημερινό ανασχηματισμό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κρίθηκαν απολύτως επιτυχημένοι στις θέσεις τους από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με τις νοσηλεύτριες που μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη

«Όταν απειλείται η υγεία, που είναι το υπέρτατο δημόσιο αγαθό, για εμένα δεν υπάρχει κρατική και ιδιωτική δράση. Όλες οι δράσεις γίνονται δημόσιες καθώς η αποστολή τους για ένα διάστημα είναι εθνική», τόνισε χθες το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην επίταξη ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης που είχε με τις […]

WordPress Ads