34 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Πέτρες και χώματα στην παραλιακή Νέας Κίου – Μύλων

Έντονο είναι το πρόβλημα που δημιουργείται στην παραλιακή οδό Νέας Κίου – Μύλων από τα κύματα της φουρτουνιασμένης θάλασσας που καταλήγουν να “σκάνε” στον δρόμο.

Ο κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς είναι μεγάλος καθώς η θάλασσα ξεβράζει πέτρες από την παραλία με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από κάποιο ατύχημα.

Το οδόστρωμα στην λωρίδα που βρίσκεται προς την παραλία έχει γεμίσει από πέτρες και χαλίκια που κάνουν σχεδόν αδιάβατο τον δρόμο από τα οχήματα.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς: Μέτρα για τις κλοπές αγροτικών εργαλείων και εξαρτημάτων στο Ν. Αργολίδας

Μέτρα για την προστασία των αγροτών του Ν. Αργολίδας από φαινόμενα κλοπών αγροτικών εργαλείων και εξαρτημάτων ζητά ο Ανδρέας Πουλάς με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη. Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:   ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μ. Χρυσοχοϊδη   Θέμα : «Μέτρα για τις κλοπές αγροτικών […]

Σωτηρία Παπαδοπούλου

Σ.Παπαδοπούλου: Πέτρο Τατούλη “Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”

“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη” Κλασσική ιστορική ρήση για ανθρώπους που στη θλίψη και την απογοήτευσή τους ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν την αλήθεια. Σκέφτηκα να μην σου απαντήσω καθόλου, σκέφτηκα πως δεν αξίζει τον κόπο, το  ότι επέλεξες να με χτυπήσεις σε ημέρες πένθους για μένα δεν με εξέπληξε, αυτός είσαι. Ένας […]

WordPress Ads