23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Για την μεγάλη ανατροπή ο Διομήδης

Στην Νέα Κίο αύριο Τετάρτη στις 6μμ θα ξεκινήσει ο ένας από τους δυο ημιτελικούς του Κυπέλλου στο χάντμπολ.

Ο Διομήδης υποδέχεται την ΑΕΚ με το πολύ δύσκολο έργο να ανατρέψει διαφορά 10 γκολ (16-26)  που είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Το βέβαιο είναι πως οι “Λύκοι” θα τα δώσουν όλα και…ότι βγεί. Θα ψάξουν ένα μικρό… θαύμα για να βρεθούν στον τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά το 2014, όπου είχαν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

Αγωνιστικά η ‘Ενωση είναι σε καλή κατάσταση και δεν έχει προβλήματα απουσιών, ενώ και ο Διομήδης έδειξε πως με τις επιστροφές των Αργυρού και Μπότσαρη βρήκε ρυθμό, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη το 2019, επικρατώντας του Φιλίππου με 26-15 για την Handball Premier.

Δηλώσεις

Νίκος Ζλατάνος (τερματοφύλακας Διομήδη): «Είναι το πέμπτο συνεχόμενο ματς σε διάστημα 14 ημερών. Αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν τραυματισμούς, αλλά αυτό μας κάνει πιο δυνατούς. Η ΑΕΚ είναι το φαβορί, όλα όμως θα κριθούν μέσα στο γήπεδο. Μέρα με την μέρα πιστεύω να είμαστε καλύτεροι».

Στάθης Ζαμπούνης (αριστερός εξτρέμ ΑΕΚ): «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε χτίσει μια καλή διαφορά, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Η ομάδα θα μπει συγκεντρωμένη για να κερδίσει και να διατηρήσει τον καλό ρυθμό που έχει ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Στο δεύτερο ημιτελικό στις 7.15μμ στην Νεάπολη, ο ΠΑΟΚ Βεργίνα TV θα υποδεχτεί τον  Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή (ΕΡΤ3). Οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει στον πρώτο αγώνα 32-24 και βεβαίως έχουν τον πρώτο λόγο.

Περισσότερα Άρθρα

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Όλοι αύριο στο γήπεδο του Τολού να στηρίξουμε την Προεθνική μας ομάδα Κ-16

Μια από τις μεγαλύτερες στιγμές για την Ένωση μας έφτασε!!! Σάββατο 20 /05/2023, και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ  ΤΟΛΟΥ, θα αναμετρηθούν για μία θέση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, η ομάδα της Ε.Π.Σ.Αργολίδας Κ-16 με την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κ-16. Καλούμαστε όλοι μας να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες  των παιδιών μας […]

Τζακ ποτ στο Τζόκερ

Χωρίς νικητή στην πρώτη κατηγορία ολοκληρώθηκε η κλήρωση και η διαλογή στο Τζόκερ. Αντίθετα, στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν έξι δελτία που κερδίζουν από 14.109, 51 ευρώ. Οι τυχεροί αριθμοί: 5, 10, 16, 30, 33. ΤΖΟΚΕΡ: 1.  

WordPress Ads