29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΚΙΝ.ΑΛ. Αργολίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα, έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του τη Δευτέρα στις 28 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Retro, στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝ. ΑΛ. Παύλος Χρηστίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς και Γιάννης Στεφάνου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ Αργολίδας Λεωνίδας Κουτσογιάννης, στελέχη και πολλοί φίλοι του κινήματος.

Περισσότερα Άρθρα

Έλλη Παπαγεωργακοπούλου: Εφυγε από τη ζωή η διακεκριμένη σκηνογράφος

Έφυγε από τη ζωή η γνωστή σκηνογράφος και ενδυματολόγος Έλλη Παπαγεωργακοπούλου. Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1966. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης με δάσκαλό τον Μίμη Κοντό και στην Ανωτάτη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μαθήτευσε δίπλα στον Διονύση Φωτόπουλο. Είχε σχεδιάσει σκηνικά και κοστούμια σε περισσότερες από 60 […]

Απολύμανση σε Δημοτικό Σχολείο του Ναυπλίου

Ο Δήμος Ναυπλιέων και οι σχολικές επιτροπές σε στενή συνεργασία με την Δ/νση Πρωτ/μιας Εκπαίδευσης και τις διευθύνσεις των σχολείων, πραγματοποίησαν χθες απολύμανση εντός και εκτός των σχολικών εγκαταστάσεων δημοτικού σχολείου Ναυπλίου στο οποίο υπήρχε η πληροφορία για ύποπτο κρούσμα κορονοϊού. Θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμοδίους.

WordPress Ads