24 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Λύγισε στη επανάληψη ο Παναργειακός

Προηγήθηκε, προσπάθησε με την συμπαράσταση 300 περίπου φίλων του αλλά τελικά ο Παναργειακός δεν κατάφερε να πάρει ούτε πόντο στον Ασπρόπυργο.

Ηττήθηκε 2-1 στο μεγάλο ντέρμπι του 8ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, υποχώρησε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και περιμένει την προσεχή Κυριακή την πρωτοπόρο Καλαμάτα με μοναδικό στόχο την νίκη προκειμένου να μπει πάλι στη διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων ανόδου.

Στο 13′ ο Μαρουκάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μενδρινού άνοιξε το σκορ για τους “λύκους” που ήταν καλοί στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη δεν είχαν την ίδια καλή απόδοση. Στο 54′ ισοφάρισε ο Βασιλείου και στο 63′ ο Ντιατά με σουτ έδωσε την σπουδαία νίκη στην ομάδα του που πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Κατσούλης, Τσουκαλάς, Χώνας, Βασιλείου, Προίκας, Παντελίδης, Σταύρου, Νατσιόπουλος (90+Σταγάκης), Καραλής (70′ Δηλαβέρης), Ντιατά (87′ Νικολάου), Μέντεζ (46′ Πετρόπουλος).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Μπριλάκης, Μπούτας, Τσιμικλής (67′ Παιδάκης), Καλύβας,   Μενδρινός (80′ Μαρίνης), Μουσταφάι (56 Παπαϊωάννου), Παναγιώτου, Μαρουκάκης, Συρεγγέλας (65′ Μπουντόπουλος).

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής: 

Καλαμάτα – ΑΟ Εικοσιμίας 9-0 (12′-43′ Μίνγκας, 26′-33′-51′-53′-62′ πεν-68′ Γιόνδης, 49′ Χίλγκεν)
ΑΟ Κατασταρίου – Αμβρυσσέας Διστόμου 3-0 (22′ Μπριλάκης, 65′ Πέττας, 90′ Κάρδαρης πεν)
Ένωση Λέρνας – ΑΕ Ερμιονίδας 0-2 (13′ Νικολόπουλος, 17′ Νικολούδης)
Μανδραϊκός – Πάμισος 2-0
Παναρκαδικός – Αστέρας Βλαχιώτη 5-0 (11′-59′ Γεωργόπουλος, 28′-37′ Καρβάλιο, 52′ Λυμπερόπουλος Ν.)
ΑΕ Πελλάνας – ΑΟ Υπάτου 0-0
Ασπρόπυργος – Παναργειακός 2-1 (54′ Βασιλείου, 63′ Ντιατά / 13′ Μαρουκάκης)

 

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ – Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ

Περισσότερα Άρθρα

Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο WRC / Η Ελλάδα ξανά στο παγκόσμιο προσκήνιο

  Οι στοχευμένες ενέργειες της ΓΓΑ, για την επιστροφή της χώρας μας στις σημαντικότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, είχαν την καλύτερη δυνατή έκβαση στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ αποτελεί γεγονός, με τις σχετικές λεπτομέρειες να ορίζονται με Μνημόνιο Συνεργασίας που υπεγράφη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, […]

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον 38χρονο προπονητή ιστιοπλοΐας

Την παραπομπή σε δίκη του 38χρονου προπονητή που κατηγορείται για το βιασμό αθλήτριας ιστιοπλοΐας ζητά ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεολόγος Δελλήβεης-Δομένικος, μία υπόθεση που έφθασε στις Αρχές έπειτα από την καταγγελία της Ολυμπιονίκης, Σοφίας Μπεκατώρου. Όπως αναφέρει στην παραπεμπτική του πρόταση, ο προπονητής «άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη». Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών ζητά να δικαστεί […]

WordPress Ads