29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Κοπή Βασιλόπιτας και βραβεύσεις του Choy Lee Fut

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι σχολές η σχολή CHOY LEE FUT Άργους και Ναυπλίου το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου στην οικογενειακή Ταβέρνα «ΤΣΙΜΠΟΣ» στο Κεφαλάρι Άργους.

Η αίθουσα γέμισε από μαθητές, γονείς αλλά και φίλους της σχολής. Ο δάσκαλος Λαμπάδας Θεόδωρος, και η δασκάλα Κοκκινάκη Άννα αφού καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκαν σε όλους υγεία και ένα επιτυχημένο και δημιουργικό 2019.

Επίδειξη κουνγκ φου και ακροβατικής γυμναστικής έγινε από μικρούς και μεγάλους μαθητές, ενώ μετά την ανασκόπηση της περασμένης χρονιάς, έγινε απονομή επαίνων στους αθλητές που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους αλλά και σε άτομα που με διάφορους τρόπους, στήριξαν τους συλλόγους.

 

Περισσότερα Άρθρα

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας

Μετά τις Αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 στον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», τα μέλη που εκλέχθηκαν για το Δ.Σ συγκροτήθηκαν σε σώμα και συστάθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τους εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ηλιάδη Ελένη ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ελευθεριάδης Μιχαήλ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Βαλαβάνη Βασιλική ΤΑΜΙΑΣ: Κοζιώτη Παναγούλα ΒΟΗΘΟΣ […]

Χαρδαλιάς για κορονοϊό: Προβληματίζει την αρμόδια επιτροπή η Τροιζηνία

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα, 28.05.2021, γίνεται η ζωντανή ενημέρωση από τον υφυπουργό Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, για τον κορονοϊό και την… μετά lockdown εποχή. Μαζί του ο Γκίκας Μαγιορκίνης και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, με όλα τα βλέμματα να στρέφονται στα… νέα μέτρα που τέθηκαν στο τραπέζι της Επιτροπής των ειδικών και όπως σας έχει […]

WordPress Ads