23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Στη Ζάτουνα Αρκαδίας ο Κώστας Καραμανλής

Σε έναν αγαπημένο του προορισμό, στη Ζάτουνα Αρκαδίας, βρέθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Από το απόγευμα της Παρασκευής είναι εκεί και πιθανότητα θα φύγει την Κυριακή.

Φιλοξενείται από τον γιατρό Βασίλη Μπιτούνη και διαμένει στο Αρχοντικό Ανυφαντή. 

Ο κ. Καραμανλής απολαμβάνει την εξόρμησή του στην Αρκαδία, φορώντας καπέλο και καθημερινά ρούχα και κρατώντας πάντα την αγαπημένη του μαγκούρα! Είναι ευδιάθετος και πολύ φιλικός με όλους.

Είναι πολλές οι φορές που ο πρώην Πρωθυπουργός που επιλέγει την Αρκαδία για να περάσει μερικές στιγμές μακριά από την καθημερινότητα και το έπραξε και τώρα, μόλις λίγο μετά την δημόσια παρέμβασή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΠΗΓΗ: kalimera-arkadia.gr

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Ερμιονίδας: Αγροτική οδοποιία υφιστάμενων δρόμων προς γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις μέσω της πρόσκλησης ΑΤ05 του προγράμματος Α. Τρίτσης.

Ανακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας Καταθέσαμε στο Υπουργείο Εσωτερικών την πρότασή μας, ύψους άνω των 3.000.000 ευρώ, για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” με σκοπό τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας σε όλες της Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας! Τους τελευταίους μήνες έγινε ένας αγώνας δρόμου για την ολοκλήρωση των μελετών και την εξασφάλιση των σχετικών αδειοδοτήσεων, […]

Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας το 2021 – Καταγράφονται 19 την ημέρα

Έξαρση σημείωσε μέσα στο 2021 η ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. Χαρακτηριστικά, καταγράφονται πλέον 19 περιστατικά ημερησίως, ενώ το 2021 οι αστυνομικές υπηρεσίες σχημάτισαν 6.834 δικογραφίες, σε σχέση με τις 4.619 που είχαν σχηματιστεί το 2020. Το 2021 συνολικά 5.705 γυναίκες έπεσαν θύματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, αριθμός σημαντικά αυξημένος σε σχέση με τις 3.626 γυναίκες που […]

WordPress Ads