29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Πέτρες και μπάζα στον επαρχιακό δρόμο Νέας Κίου – Μύλων από τα κύματα

Επικίνδυνη για την διέλευση των οχημάτων παντός τύπου έχει γίνει η παραλιακή οδός από τη Νέα Κίο μέχρι τους Μύλους στην Αργολίδα.

Τα μεγάλα κύματα από τους θυελλώδεις άνεμους που πνέουν στον Αργολικό κόλπο έχουν ξεβράσει στο οδόστρωμα πέτρες και μπάζα με αποτέλεσμα η διέλευση των οχημάτων να γίνεται σε ορισμένα σημεία επικίνδυνη για τους οδηγούς πολύ περισσότερο των δίκυκλων.

Σε κάθε περίπτωση ο καθαρισμός του οδοστρώματος θα πρέπει να γίνει άμεσα καθώς οι κίνδυνοι για τους διερχόμενους είναι σοβαροί.

Περισσότερα Άρθρα

Χυδαία συμπεριφορά σε παραλία της Ηλείας – Έβριζε και έφτυνε τη φίλη του μπροστά στον κόσμο

Αντιμέτωποι με ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό ήρθαν παραθεριστές στην Ηλεία. Ένα ζευγάρι τσακώθηκε άγρια και ο άνδρας ξεπέρασε τα όρια βρίζοντας, φτύνοντας και σπρώχνοντας τη φίλη του μπροστά στον κόσμο. Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία του Κάτω Σαμικού και καταγγέλθηκε από παρέα στο patrisnews.com. Στην καταγγελία αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Στο δάσος του κάτω Σαμικού όπου κατασκηνώναμε, σε απόσταση […]

Στο έλεος των Ρομά και των μεταναστών οι κάτοικοι στο Λάλουκα Άργους – Δεν πάει άλλο λένε

Καθημερινά είναι τα φαινόμενα των κλοπών στην Τοπική Κοινότητα του Λάλουκα του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα με τους κατοίκους να βρίσκονται στο έλεος των Ρομά και των μεταναστών που πλιατσικολογούν οτι βρουν. Ακόμα ένα περιστατικό ήρθε να ξεχειλίσει το ποτήρι της αγανάκτησης καθώς στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Αυγούστου άλλη μία κατοικία […]

WordPress Ads