33 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Αφρικάνικες μάσκες στο Φουγάρο – Κατασκευές για όλους κάθε 2η Κυριακή

Αγροτική ζωή, τελετουργίες, μύθοι και μυστικά, οι αφρικανικές μάσκες, αποκτούν ζωή και μας ταξιδεύουν στην εξωτική Αφρική απ᾽όπου εμπνεόμαστε για να δημιουργήσουμε κι εμείς τη δική μας μάσκα. Γινόμαστε χορευτές, μάγοι, ζώα της ζούγκλας, και κατασκευάζουμε τη δική μας τρισδιάστατη μάσκα.

Εκτός από χαρτόνια και χρώματα ζωγραφικής, θα χρησιμοποιήσουμε διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά ή παλιά άχρηστα αντικείμενα.

από τις 27 Ιανουαρίου | κάθε 2η Κυριακή
με την εικαστικό Αιμιλία Τσεκούρα

από 6+ και …για όλους !

Όλα τα υλικά θα παρέχονται από ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ του Φουγάρου.
Ώρες μαθημάτων:11 – 12.30μμ
Κόστος:6€
Επικοινωνία:27520 47370
[email protected]

Περισσότερα Άρθρα

Απίστευτο προεκλογικό ρουσφέτι: Ο Γαβρόγλου αυξάνει κατά 3.600 τους εισακτέους από τις Πανελλήνιες στα ΑΕΙ!

Απίστευτο προεκλογικό ρουσφέτι του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, στους 17άρηδες και τους 18άρηδες που ψηφίζουν για πρώτη φέτος, καθώς λίγο πριν τις ευρωεκλογές 2019 και λίγο πριν τις Πανελλήνιες 2019 αυξάνει κατά 3.600 τον αριθμό των εισακτέων στα ΑΕΙ! Συνολικά οι εισακτέοι από τις Πανελλήνιες 2019 θα είναι 78.335 ενώ πέρυσι ήταν 74.692, που σημαίνει […]

Σύγκρουση οχημάτων στο Ναύπλιο- μια γυναίκα ελαφρά τραυματίας

Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες στην πόλη του Ναυπλίου. Πιο συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο που εξήλθε από την οδό Μαντώ Μαυρογένους πλάι στο στρατόπεδο  συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά από άλλο ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν επί της οδού Ασκληπιού. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά στο κεφάλι μια γυναίκα οδηγός που παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

WordPress Ads