28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

“‘Ανεμος” στο Λυγουριό το Ναύπλιο 2017

Με το νέο της μεταγραφικό απόκτημα τον Αινεία Καλογερή στην αρχική ενδεκάδα, η ομάδα του Ναυπλίου 2017 πέρασε και από το Λυγουριό με 4-0 και παραμένει στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Ναυπλίου σημείωσε δύο τέρματα ανά ημίχρονο: μόλις στο 2′ ο Καλυβάς με πολύ όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πνευματικό και στο 34′ ο Παπασαράντος με αριστερό πλασέ έγραψε το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλα δύο τέρματα με τον Δριμούρα ο οποίος είχε περάσει μόλις πέντε λεπτά μέσα στο ματς στο 70′ να κάνει το 0-3 , και το κερασάκι έβαλε ο Αινείας Καλογερής (90′) στο ντεμπούτο του με πάρα πολύ ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία του Μπαβέλα.

Διαιτητής: Τριανταφύλλου.

ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ: Πνευματικός (75′ Μπαβέλας), Διδασκάλου, Κόλλιας Δ. (75′ Ρέκκας),  Γαλάνης, Αλεξανδρόπουλος, Καραμάνος, Μαρκάκης, Ρούμπος (46′ Οψιμούλης), Μπαχέρ Λούκας (46′ Μπέκας),  Νέτζια, Καζάς.

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 : Κοζιώτης, Διαμαντής I, Σάκουλης, Μπούκουρης, Φίλης (55′
Πεβερέτος), Διαμαντής II (65′ ‘Οντγουογκ), Αγγελόπουλος (75′ Μακαρατζής)., Μίχος, Παπασαράντος, Καλογερής, Καλυβάς (70′ Δριμούρας).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για την 15η αγωνιστική: Πόρος-Αστέρας Δρεπανιακός 1-3 (75′ Ζώρας -37′, 67′ Βλάχος, 55′ Ρεβίθης).

Τα υπόλοιπα παιχνίδια αύριο (3μμ):

ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΙΣΤΕΑΣ

ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΣΠΕΤΣΕΣ

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Περισσότερα Άρθρα

Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία του Ατρόμητου Παναριτίου για τη διαιτησία του Παναγιώτη Καπετάνιου

Για μία ακόμη φορά γίναμε σήμερα μάρτυρες μιας ανεκδιήγητης διαιτητικής συμπεριφοράς από τον διαιτητή Καπετάνιο Παναγιώτη, ο οποίος προσπάθησε να βάλει μπουρλότο με τις αποφάσεις του σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ανοιχτά με μοναδικό σκοπό τη νίκη και το καλό θέαμα, αποχωρώντας αγκαλιασμένοι από το γήπεδο. Δεν μπορούμε να […]

Ο ΣΑΟΟ στο χειμερινό Μαίναλο

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, απόλαυσε τις ομορφιές του χειμερινού Μαινάλου. Μετά την επιτυχημένη πορεία από Καρδαρά – Αλωνίσταινα της 22ας Ιανουαρίου, όπου κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα, οι ορειβάτες μας είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν σε χιονισμένο πεδίο κατά το μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής. Ξεκινήσαμε από το καταφύγιο «Παναγιώτης Αλεξόπουλος» στα […]

WordPress Ads