29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Πλημμύρισαν χείμαρροι και ρέματα στο Ναύπλιο

Απίστευτες ποσότητες ορμητικών νερών μαζί με λάσπη και πέτρες κατεβάζει το ρέμα Ραμαντάνη στο Ναύπλιο κάνοντας την προσπέλαση του αδύνατη από τους οδηγούς, σήμερα Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019.

Η αστυνομία μάλιστα, έχει αποκλείσει τον δρόμο που περνάει μέσα από την κοίτη του.

Ο οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν σε όλα τα ρέματα της περιοχής και να μην επιχειρούν να περάσουν μέσα από αυτά με τα αυτοκίνητα τους ακόμη και αν το νερό του φαίνεται λίγο.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και η υπηρεσία πολιτικής προστασίας με μηχανήματα προσπαθεί να απομακρύνει φερτά υλικά που έχουν φράξει την δίοδο του νερού με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει η γύρω περιοχή.

 

Περισσότερα Άρθρα

Μένιος Φουρθιώτης: Προσήχθη για τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του

Προσήχθη το απόγευμα της Τρίτης 27 Απριλίου ο Μένιος Φουρθιώτης στο πλαίσιο των ερευνών για δύο συγκεκριμένες υποθέσεις. Η πρώτη αφορά τους πυροβολισμούς που έπεσαν από καλάσνικοφ στην κατοικία του Μένιου Φουρθιώτη και η δεύτερη αφορά τους πυροβολισμούς που ρίχτηκαν κατά ομάδας της ΔΙ.ΑΣ. επί της λεωφόρου Θησέως πάλι από καλάσνικοφ. Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες από […]

Στις 31 Αυγούστου η καταβολή των επιδομάτων από τον ΟΠΕΚΑ

Την προσεχή Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, θα καταβληθούν τα επιδόματα από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί σε 738.052 δικαιούχους, ανέρχεται σε 176.803.016 ευρώ. Συγκεκριμένα, τα επιδόματα, που θα καταβληθούν, είναι τα εξής: – Επίδομα στέγασης: Δικαιούχοι […]

WordPress Ads