23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Στη Νεμέα αύριο ο Παναγιώτης Νίκας

Αύριο, Παρασκευή 25/01 και ώρα 19:00, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, θα βρίσκεται στη Νεμέα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Νεμέας.

Εκεί, σε ανοικτή συνάντηση με το κοινό, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην περιοχή, την Κορινθία και την Πελοπόννησο γενικότερα.

Περισσότερα Άρθρα

Κώστας Βλάσης: «Πολύ ισχυρό brandname σε παγκόσμιο επίπεδο η Αρκαδία – Έρχονται μεγάλες επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας»!  

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, και βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης απαντά αποκλειστικά στα ερωτήματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά Πελοποννήσου». Διαβάστε παρακάτω τι απαντά για την εξελισσόμενη θητεία του στο Υπουργείο Εξωτερικών, για την Αρκαδία και τις επενδύσεις που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας, αλλά και τη μεταλιγνιτική εποχή στην Μεγαλόπολη. Τον Δεκέμβριο […]

Ο Νίκας ζητάει να οριστεί το Παναρκαδικό ως νοσοκομείο αναφοράς

Τον ορισμό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης ως νοσοκομείου αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ζητεί ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με επιστολή που απέστειλε σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου στον υπουργό και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και Βασίλη Κοντοζαμάνη αντίστοιχα. Οπως τονίζει, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης, το αίτημα βασίζεται στο γεγονός ότι στην 6η Υγειονομική […]

WordPress Ads