24 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας σας καλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τους

Ο Σύλλογος «Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας» προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλίες από την κα Κατερίνα Λυμπεροπούλου (διατροφολόγο) και τον κ. Κώστα Παναγιωτόπουλο (καρδιολόγο).

Θα γίνουν βραβεύσεις αθλητών του Συλλόγου και μη, καθώς και φορέων.

Περισσότερα Άρθρα

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών σήμερα για rapid test στο Άργος

Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών σήμερα για rapid test στο Άργος Μεγάλη ηταν η ανταπόκριση πολιτών του Άργους στο κάλεσμα του Δήμου Άργους Μυκηνών για συμμετοχή στους προληπτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους με rapid test για covid-19 που έγιναν σήμερα στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος. Τους ελέγχους πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας.  

«Λουκέτο» 48 ωρών στο μαγαζί που τραγουδούν Άντζελα Δημητρίου και Μαζωνάκης

«Λουκέτο» για 48 ώρες στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Μαζωνάκης, καθώς μετά από έλεγχο των «Ράμπο» της Οικονομικής Αστυνομίας και της Α.Α.Δ.Ε. διαπιστώθηκε ότι η διεύθυνση είχε… ξεχάσει να κόψει αποδείξεις για 11 μπουκάλια. Σαρωτικούς ελέγχους στα νυχτερινά κέντρα της χριστουγεννιάτικης Αθήνας πραγματοποιούν στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας και της […]

WordPress Ads