24 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Απίστευτο: Ένας σκύλος οδήγησε τους διασώστες στο λιπόθυμο αφεντικό του

Ως ήρωας αντιμετωπίζεται τα τελευταία 24ωρα στην Κίνα ένας σκύλος ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ ο οποίος οδήγησε τους διασώστες στο αναίσθητο αφεντικό του.

Το αφεντικό του σκύλου είχε χάσει τις αισθήσεις του σε ένα στενό της πόλης Γιουντσένγκ στην επαρχία Σανξί με τους περιοίκους να καλούν ασθενοφόρο.

Το σκυλί περίμενε τους διασώστες και μόλις τους αντιλήφθηκε τους οδήγησε στο σημείο στο οποίο βρισκόταν το αφεντικό του που χρειαζόταν βοήθεια.

Ένας από τους διασώστες δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον σκύλο για τον οποίο είπε ότι «κάθε λίγο και λιγάκι κοιτούσε πίσω προκειμένου να δει ότι τον ακολουθούμε με το ασθενοφόρο».

«Όταν ένιωσε σίγουρος ότι τον ακολουθούμε άρχισε να τρέχει» πρόσθεσε.

Τελικά το σκυλί οδήγησε τους διασώστες στο αφεντικό του έναν άνδρα, ο οποίος, κατά πληροφορίες, έχασε τις αισθήσεις του από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ και πλέον αναρρώνει σπίτι του υπό τις φροντίδες του γιου του.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Περισσότερα Άρθρα

Ο Βασίλης Μάγουλας στην ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Ο Βασίλης Μάγουλας γεννήθηκε και κατοικεί στο Άργος. Είναι επισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας ενώ υπήρξε αθλητής με αρκετές διακρίσεις στο άθλημα της ιππικής υπερπήδησης. Είναι ιδιοκτήτης ιππικού κέντρου με στάβλους και στίβους για εκμάθηση απλής αλλά και αγωνιστικής ιππασίας. Συστρατεύεται με την παράταξη του Δημάρχου των έργων Δημήτρη Καμπόσου για να αγωνιστεί για μια ακόμα […]

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΕΓΧΡΩΜΩΝ & ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ το Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι

Στις 26 και 27 Νοεμβρίου η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ διοργανώνει το επίσημο Πανελλήνιο Κύπελλο στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου “Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ”. Οι συμμετοχές ξεπερνάνε τις 3.000. Οι αθλητές θα μπορούν να λάβουν μέρος και σε Κάτα και σε Κούμιτε Το Καράτε μέσα από πολλαπλά οφέλη (άριστη εκγύμναση-πειθαρχία-σεβασμός-αυτοάμυνα) προσφέρει προς τους αθλούμενους, μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα […]

WordPress Ads