28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Στην ”ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ” του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ και η εκπαιδευτικός ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗ

Ως κάτοικος Ναυπλίου και εκπαιδευτικός συμμετέχω ενεργά εδώ και πολλά χρόνια σε διάφορους σχολικούς, πολιτιστικούς και συνδικαλιστικούς συλλόγους. Μέσα από τη συνεργασία και την εθελοντική προσφορά που αναπτύσσω, θέλω να συμβάλλω αποτελεσματικά και στην ευημερία των συμπολιτών μου.

Αυτή η δραστηριοποίηση και η ενασχόλησή μου με ζητήματα που αφορούν και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, με οδήγησε στην απόφαση να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου. Με αυτό τον τρόπο, θα μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω ό,τι περισσότερο και καλύτερο μπορώ για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μου, της εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά και για την ανάπτυξη και την προβολή αυτού του όμορφου και ιστορικού τόπου.

Επέλεξα την παράταξη της “ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ”, διότι στον Δημήτρη Κωστούρο διέκρινα όχι μόνο τη θέληση και την ικανότητα, αλλά τη γνώση, τη μεθοδικότητα και την εμπειρία για να καταστήσει το Δήμο Ναυπλιέων τον κατάλληλο τόπο να ζει κάποιος, να δραστηριοποιείται και να δημιουργεί.

Βασιλική Τσαγκαρέλη

 

Περισσότερα Άρθρα

Διεθνής Ημέρα Αρχαιολογίας

Η Διεθνής Ημέρα Αρχαιολογίας γιορτάζεται κάθε χρόνο το τρίτο Σάββατο του Οκτωβρίου (15 Οκτωβρίου 2022). Ξεκίνησε το 2011 από τις ΗΠΑ με πρωτοβουλία του Αμερικανικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου (AIA) και με την πάροδο των ετών επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο. Στόχος του εορτασμού είναι μέσω εκδηλώσεων να αναδειχθεί το έργο των αρχαιολόγων και η συνεισφορά της […]

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

    ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 23-04-2020 ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Τοπικές βροχές στα δυτικά, έως το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια και από το βράδυ στην Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και νωρίς το πρωί στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από […]

WordPress Ads