29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 το απόγευμα ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα διαλέξεων του Μεγάρου του.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας ενώ την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Κωτσοβός ο οποίος και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

Η συνέχεια περιελάμβανε ομιλία από τον κ. Κωνσταντίνο Π. Καράμπελα – Σγούρδα, μουσικολόγο, κριτικό μουσικής, καθηγητή ανωτέρων θεωρητικών, σύνθεσης και πιάνου, Πρόεδρο Δ.Σ. των Διεθνών Μουσικών Σωματείων Gina Bachauer και C.V. Alkan-P.J.G. Zimmerman, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών, Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Μουσικής και Θεάτρου, Καλλιτεχνικός Διευθυντή του Διεθνούς Διαγωνισμού Πιάνου C.V. Alkan-P.J.G. Zimmerman και του Πανελληνίου Μουσικού Διαγωνισμού Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα και Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός».

Και ολοκληρώθηκε με συναυλία βραβευμένων νέων σολίστ, σε συνεργασία με το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer, του οποίου Πρόεδρος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Π. Καράμπελας- Σγούρδας.

Περισσότερα Άρθρα

Κινέτα: Λύκος κατασπάραξε άλογο. Ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Προβληματισμό προκαλούν οι συνεχείς αναφορές για εμφάνιση και περιστατικά με λύκους σε διαφορετικά σημεία στην Κινέτα. Τις περισσότερες φορές τα θύματα ή παρολίγον θύματα είναι κυνηγετικά σκυλιά στα οποία οι λύκοι δεν διστάζουν να επιτεθούν σε αγέλες χωρίς να λείπουν και περιστατικά με θύματα άλλα ζώα όπως το άλογο και μάλιστα σε περιοχές όχι τόσο […]

WordPress Ads