23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

ΟΠΑΠ: Άφαντος ο μεγάλος νικητής του πρωτοχρονιάτικου λαχείου

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου λαχείου και τα δύο εκατομμύρια ευρώ του μεγάλου λαχνού περιμένουν ακόμα «υπομονετικά». Ο μεγάλος νικητής, σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, δεν έχει δηλώσει ακόμα το παρών και τα σενάρια για την ταυτότητά του και την ιστορία φουντώνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το τυχερό λαχείο έχει αγοραστεί στην Αττική. Οπότε, όσοι έχουν αγοράσει λαχείο από την περιοχή της Αττικής και δεν το έχουν ελέγξει ακόμα, θα πρέπει να σπεύσουν να το κάνουν!
Δεν είναι λίγες οι φορές, πάντως, που έχουν σημειωθεί τραγελαφικά περιστατικά με τυχερούς παίκτες που ξέχασαν να ελέγξουν τα λαχεία τους ή ακόμα χειρότερα τα έχασαν ή τα πέταξαν.

Περισσότερα Άρθρα

Ένταση μεταξύ αστυνομίας και νεαρών στο κέντρο της Καλαμάτας

Ένταση σημειώθηκε στις 23:30 το βράδυ της Μ. Παρασκευής μεταξύ πληρώματος περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας και θαμώνων καφέ στην οδό Χρ. Κουμάντου. Νωρίτερα το εν λόγω περιπολικό είχε κάνει διελεύσεις με το μεγάφωνο και ενημέρωνε τον κόσμο από το Ιστορικό κέντρο μέχρι και στις αρχές της Αριστομένους να διαλυθεί και να τηρήσει τα μέτρα. Όταν […]

Αυτός είναι ο χάρτης του ΕΟΔΥ με τα επιβεβαιωμένα περιστατικά, πόσα έχει η Αργολίδα;

Όπως έχουμε γράψει στον ΕΟΔΥ καταγράφονται τα κρούσματα κορονϊού σύμφωνα με τον τόπο κατοικίας του ασθενή και όχι με τον τόπο διάγνωσης ή καταγωγής.Έτσι λοιπόν το κρούσμα από την Αρκαδία που διαγνώστηκε στο Νοσοκομείο Άργους ο ΕΟΔΥ το κατέγραψε στο Νομό Αρκαδίας και έτσι στην Αρκαδία τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 2, επίσης 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα […]

WordPress Ads