29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Μυστήριο με τη σύλληψη Έλληνα στρατιωτικού στον Έβρο

Στη σύλληψη ενός Έλληνα στρατιωτικού και ενός Άγγλου πολίτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι μέλος της ΜΚΟ «Refugees Support» προχώρησαν χθες αστυνομικοί στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες βρίσκονταν σε Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως και κατηγορούνται ότι φωτογράφιζαν την περιοχή. Ο 29χρονος, Έλληνας αρχιλοχίας της Αεροπορίας Στρατού, υπηρετεί στο 3 ο ΤΕΑΣ, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Τους δυο άντρες εντόπισαν από το παρατηρητήριο να κινούνται στην περιοχή και ειδοποίησαν την αστυνομία. Σε έλεγχο που τους έκαναν διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή τους είχαν φωτογραφική μηχανή, με την οποία είχαν φωτογραφίσει περάσματα από τον Έβρο, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και ναρκοπέδια.

Ο 29χρονος, Έλληνας αρχιλοχίας, φορούσε πολιτικά και δεν αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψής του.

Κατά πληροφορίες ο ένας από τους δυο ισχυρίστηκε ότι βρέθηκαν στην περιοχή για τουρισμό.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Ελληνική αντι-Navtex μετά τη νέα παράνομη τουρκική Navtex ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελλόριζο

Από τον σταθμό της υδρογραφικής υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού στο Ηράκλειο εκδόθηκε αντι-Navtex με αφορμή τη νέα παράνομη Navtex που εξέδωσε ο σταθμός της Αττάλειας για έρευνες του Ορούτς Ρέις σε περιοχή εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελλόριζο. Η ελληνική Navtex τονίζει ότι η τουρκική Navtex αφορά «σε μη εγκεκριμένη δραστηριότητα» και […]

Αποκάλυψη Daily Mail: Αυτός είναι ο δολοφόνος της μικρής Μαντλίν – Το ομολόγησε σε φίλο του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν. Σήμερα η Daily Mail έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του κύριου υπόπτου για την δολοφονία της μικρής. Παράλληλα η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος ονομάζεται Christian Brueckner και είναι Γερμανός είχε ομολογήσει σε άλλον άνδρα την δολοφονία της. Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η […]

WordPress Ads