23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ο Παναργειακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργολίδας

Με το ευρύ 4-1 ο Παναργειακός επικράτησε στο Κιβέρι του τοπικού Ερμή και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργολίδας.

Το σκορ ίσως δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στην εικόνα του αγώνα καθώς ο Ερμής ήταν καλός, πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν άντεξε. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα τα δυο πρώτα γκολ με την νέα του ομάδα του Ματθαίου Μαρουκάκη στο 82′ με πέναλτι και στο 88′.

Το σκορ άνοιξε ο… μόνιμος σκόρερ του Παναργειακού, Όμηρος Συρεγγέλας στο 25′ και στο 40′ ο Φασούλης σημείωσε το 0-2. Δοκάρι ο Παναγιώτου στο 50′ και το 1-2 στο 65′ με “δράστη” τον Μουζακιώτη.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Καλαλάς, Διαμαντής, Ζίου, Γ.Τσιούλος (65’ Αντωνιάδης), Κούγιας, Ισούφι, Μπλάτσος (55’ Νέζος), Ταμπούρης, Γιάννος (60’ Μουζακιώτης), Βαρβουλέτος, Κουτσοδήμος (80’ Τσιώρος).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Φαρμάκης, Παναγιώτου (70’ Καδάς), Παπαϊωάννου, Κυριακόπουλος (60’ Γερόλυμος), Μπούτας (65’ Μπριλάκης), Μαρίνης, Τσιμικλής, Καλύβας, Μουσταφάι, Συρεγγέλας, Φασούλης.

 

Περισσότερα Άρθρα

Κινητοποιήσεις αύριο από εκπαιδευτικούς στο Υπουργείο Παιδείας κατά του διευρυμένου ωραρίου

Στην κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα στις 14:00, ενάντια στην επέκταση του ωραρίου των Νηπιαγωγών, καλεί ο ΣΕΠΕ «ο Σωκράτης». Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα και για το νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, την Πέμπτη, στις 13:00. Δείτε την ανακοίνωση: Πάρτε τώρα πίσω την Υπουργική Απόφαση! ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 […]

Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα: «Οδοιπορικό στο Ναύπλιο της Παλιγγενεσίας»

«Οδοιπορικό στο Ναύπλιο της Παλιγγενεσίας» από το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα «Β. Παπαντωνίου», σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη – Παράρτημα Ναυπλίου, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μποδοσάκη Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας 1821-2021 Το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα «Β. Παπαντωνίου» συμμετέχει στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 με […]

WordPress Ads