23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

ΚΕΑ: Πότε πληρώνονται 300.000 δικαιούχοι για τον Ιανουάριο 2019

Στις 28 Ιανουαρίου εκτός απροόπτου θα πιστωθεί το ΚΕΑ. Ειδικότερα θα γίνει η πληρωμή των δικαιούχων των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018.

Η πληρωμή του θα γίνει όπως κάθε μήνα, με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών. Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Περισσότερα Άρθρα

Πάτρα: Πρόωρα γέννησε 23χρονη που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση λόγω κορονοϊού

Διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο νοσηλεύεται 23χρονη η οποία υποβλήθηκε σε πρόωρο τοκετό εξαιτίας επιπλοκών του κορονοϊού. Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της 23χρονης. Η γυναίκα εισήχθη πριν από πέντε μέρες στο νοσοκομείο, ήταν θετική στον κορονοϊό. Στην αρχή τα συμπτώματα της δεν ήταν σοβαρά, αλλά μέρα με την μέρα η κατάσταση της υγείας της […]

Πότε θα εορτασθεί φέτος ο Άγιος Πέτρος

H επίσημη αργία για τον εορτασμό του πολιούχου μας Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους, παραμένει η 3η Μαΐου ημέρα Παρασκευή. Ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, σύμφωνα με την εγκύκλιο με αρ. 36991/3-10-2005 και ΦΕΚ 34Α27/3/1963.

WordPress Ads