23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Παρελθόν αποτελεί για τους ΑΝΕΛ η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Με επιστολή που έστειλε προς τον Πάνο Καμμένο, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη τον ενημερώνει πως αποχωρεί από το κόμμα, καθώς έχει διαφωνίες σε κρίσιμα θέματα που αφορούν την χώρα.

Επίσης κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο για άσχημη συμπεριφορά τόσο απέννατί της όσο και απέναντι σε άλλους συναδέλφους.

«Οι δρόμοι μας στη πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες αλλά πρωτίστως τη συνείδηση μας.

Καλή μεν η φιλία, φιλτάτη δε η αλήθεια» αναφέρει στην επιστολή της η κ. Χρυσοβελώνη, «ιδίως όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται, την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε».

Περισσότερα Άρθρα

Ανοίγουν αύριο εμπορικά καταστήματα, outlets και ινστιτούτα αισθητικής

Η κυβέρνηση έκανε σήμερα επίσημη ενημέρωση για τις επιχειρήσεις που μπορούν να λειτουργήσουν από αύριο Δευτέρα 18 Μαΐου και όσες θα ανοίξουν σε μία εβδομάδα, τη Δευτέρα 25 Μαΐου. Αναλυτικότερα Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ανακοίνωσε τις δραστηριότητες και τους κανόνες λειτουργίας για εμπορικά κέντρα και εκπτωτικά χωριά που ανοίγουν και πάλι τη Δευτέρα […]

Debate υποψηφίων Περιφερειαρχών Πελοποννήσου στο tvsuper την Τρίτη

Την Τρίτη συντονιστείτε στο tvsuper  στις 22:00 μ.μ. να παρακολουθήσετε το debate των υποψηφίων Περιφερειαρχών Πελοποννήσου, εως τώρα την πρόσκληση έχουν αποδεχτεί, οι Παναγιώτης Νίκας,Γιώργος Δέδες,Γιάννης Μπουντρούκας, Νίκος Γόντικας και Θανάσης Πετράκος, εν αναμονή της αποδοχής της πρόσκλησης από τον Πέτρο Τατούλη. Την συζήτηση θα συντονίσουν οι Θύμιος Κάππος και Σωτηρία Παπαδοπούλου.

WordPress Ads