25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

“‘Ολοι μαζί την προσεχή Κυριακή στο Σύνταγμα”

Γράφει ο Χρήστος Αντωνόπουλος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Νίκα.

 

Με περίσκεψη και βαθιά συγκίνηση παρέστη στις εκδηλώσεις εορτασμού της 197ης επετείου της Ά Εθνοσυνέλευσης στην Ν. Επίδαυρο.

Τον Ιανουάριο του 1822 ψηφίστηκε το ποιο φιλελεύθερο πολιτικό κείμενο στην Ευρώπη, το Σύνταγμα και ήταν η κορυφαία στιγμή της πολιτικής ιστορίας της νεότερης Ελλάδας.

Τον Ιανουάριο του 2019 η Ελλάδα ξεπουλά την ΙΣΤΟΡΙΑ της. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρέπει να είμαστε στις 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά στέλνοντας στην πολιτική εξουσία το μήνυμα ότι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ Ή ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ.

Περισσότερα Άρθρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ για την καθιέρωση κοινωνικού τιμολογίου στις πιστοποιημένες ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ απευθύνεται στις Δημοτικές αρχές του Νομού μας, επικαλούμενος την ευαισθησία που πρέπει να διέπει τις αρχές αυτές για κατηγορίες συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας και τους προτρέπει να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που τους δίνει το θεσμικό πλαίσιο, για την καθιέρωση κοινωνικού τιμολογίου στις πιστοποιημένες ευάλωτες κοινωνικά ομάδες (ΚΟΤ-ΔΕΗ-ΚΕΑ-ΤΕΒΑ). […]

Θεατρική παράσταση «Νικόλαος Γαλάτης» στην Ερμιόνη

Κατ’ έτος από ιδρύσεώς του το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ερμιόνης τιμά την επέτειο της Γ΄ Εθνοσυνέλευσης 1827, μέρος της οποίας διεξήχθη στην Ερμιόνη, με εκδηλώσεις ιστορικού περιεχομένου. Φέτος το Μουσείο σε συνεργασία με το Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας παρουσίασαν σε δύο παραστάσεις (23 και 25 Μαρτίου 2019, κτήριο Συγγρού, Ερμιόνη) το ιστορικό δράμα του σκηνοθέτη […]

WordPress Ads