23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον σύλλογο ατόμων με αναπηρία νομού Αργολίδας

Παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από τον σύλλογο ατόμων με αναπηρία νομού Αργολίδας στη Πυργέλα.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων παρέδωσε τον φάκελο στην πρόεδρο κ.Σούλα Παπαγεωργοπούλου με το μέρισμα από τον Παλαμήδειο Άθλο.

Η κ.Παπαγεωργοπούλου ευχαρίστησε θερμά τον κ.Κωστούρο λέγοντας πως πάντα είναι δίπλα σε ότι ζητήσει ο σύλλογος τους και σε ότι ζητηθεί η ανταπόκριση είναι άμεση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα παιδιά και οι γονείς τους, οι εργαζόμενοι και η κ.Ράλλη δημοτική σύμβουλος εντεταλμένη για θέματα Παιδείας και Πολιτισμού.

Περισσότερα Άρθρα

ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”: 10ο Περπάτημα για την ζωή

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” στα πλαίσια των δράσεων του για τον μήνα Οκτώβριο που είναι μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού έχει προγραμματίσει το 10ο Περπάτημα για την ζωή στο Ναύπλιο, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και ώρα […]

Ποιός είναι ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας

Ολοκληρώθηκαν οι μεταθέσεις – τοποθετήσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην Αργολίδα αναλαμβάνει καθήκοντα ο Ευάγγελος Πιπέρης προερχόμενος από την Δ/νση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, ενώ ο μέχρι τώρα Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Λάμπρος Κατσαντώνης  αναλαμβάνει καθήκοντα στη Δ/νση Αστυνομίας Αρκαδίας. Ο κ. Πιπέρης, o οποίος έχει καταγωγή από τη Νεμέα, προήχθη στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή στις […]

WordPress Ads