23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

΄Ελαβε ψήφο εμπιστοσύνης η Κυβέρνηση

 

Με 151 “υπέρ” και 148 “κατά” (υπήρξε και μια απουσία βουλευτή) η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έλαβε πριν λίγο ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

«Ναι» ψήφισαν οι έξι βουλευτές Κουντουρά, Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις, Κόκκαλης, Παπακώστα και Δανέλλης, που στοιχίζονται με τους 145 του ΣΥΡΙΖΑ. Η Κατερίνα Παπακώστα χειροκροτήθηκε ειρωνικά από τους βουλευτές της ΝΔ. «Όχι» είπε ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος.

Απών από την ψηφοφορία ήταν ο βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ, Γιώργος Κασαπίδης, που δήλωσε ότι θα ψήφιζε «όχι», όμως η ψήφος του δεν προσμετράται.

ΦΩΤΟ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Στη Λακωνία σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα, Πέμπτη 4 Απριλίου, τη Λακωνία. Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί το απόγευμα στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά ενώ στις 19:00 θα μιλήσει στη Σπάρτη, σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟ.Δ.Ε Λακωνίας.

Συγχαρητήρια Ανδριανού στα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ και 1ου ΕΚ Άργους για το ντοκιμαντέρ “Ο Άγνωστος Σωτήρας”

Η δήλωση του Γιάννη Ανδριανού, υποψήφιου βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία: Για μια ακόμη φορά τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ και 1ου ΕΚ Άργους μας γεμίζουν με χαρά, αισιοδοξία και περηφάνια και αποδεικνύουν τη σημαντική δουλειά που γίνεται στο σχολείο από ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του ντοκιμαντέρ “Ο Άγνωστος […]

WordPress Ads