23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος έκοψε την βασιλόπιτα

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης   Νεκτάριος.

Ο Μητροπολίτης   Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2019.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού κ.  Γεώργιος Καζάς ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος , ο πρόεδρος των φίλων του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος  Ανδρέας Αριστοτέλους .

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδος , υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου , ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Ρούτουλας και ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής.

 Ο Μητροπολίτης αντάλλαξε ευχές με όλους κι έδωσε δώρο από ένα βιβλίο.

 Ομιλία απεύθυνε μετά από πρόσκληση του Ραδιοφωνικού σταθμού  , ο Δημήτριος Π. Λυκούδης από το ραδιόφωνο της  Πειραικής εκκλησίας.  Η σύντομη τοποθέτησή του αναφερόταν  γύρω από την ουσιαστική σημασία και σπουδαιότητα των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων στην προσπάθεια μετάδοσης του θείου μηνύματος.

Περισσότερα Άρθρα

Προσοχή! Πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ κυκλοφορούν στην Πάτρα

Την προσοχή των πολιτών εφιστούν οι Αρχές, έπειτα από πληροφορίες περί διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων των 100 ευρώ στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που διοχέτευσαν τα παράνομα χαρτονομίσματα στην αγορά. Για το λόγο αυτό η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής […]

Ανδριανός στο 2ο Tolo Fest: Ένας νέος δυναμικός θεσμός για τη συνολική προώθηση της ταυτότητας του τόπου μας

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε το 2ο Tolo Fest. Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Tolo Fest είναι ένας νέος, δυναμικός θεσμός για τη συνολική προώθηση της γαστρονομίας, των ποιοτικών προϊόντων και ευρύτερα του υλικού και άυλου πολιτισμού του τόπου μας. Η δημιουργικότητα και η εξωστρέφεια των ανθρώπων […]

WordPress Ads