28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Γιώτα Μίγκλη – Μια γυναικεία υποψηφιότητα που ξεχωρίζει

Η Γιώτα Μίγκλη είναι μία εργαζόμενη γυναίκα που η υποψηφιότητά της με τον Δημήτρη Καμπόσο δείχνει πως εκτός των άλλων υποχρεώσεων που έχει ως μητέρα, σύζυγος, εργαζόμενη, ενδιαφέρεται και για τα κοινά.

Είναι μία ενεργή πολίτης η οποία αποφάσισε να εμπλακεί στα κοινά, καταρχήν γιατί πιστεύει ότι ο Δημήτρης Καμπόσος είναι αυτός που ως Δήμαρχος έκανε ανατροπές και μπορεί να δημιουργήσει ακόμα καλύτερες συνθήκες προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων του Δήμου.

Εκτός απ’ αυτό είναι μία γυναίκα που μπορεί να φέρει φρέσκες ιδέες και με την ξεχωριστή ματιά της να βάλει κι αυτή ένα λιθαράκι για το καλύτερο μέλλον του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Θα την γνωρίσουμε ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα αν και αρκετοί δημότες την γνωρίζουν ήδη.

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 4 Μαΐου

Σαν σήμερα στις 4 Μαΐου συνέβησαν τα εξής: 1812: Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν το νησί της Ρόδου. 1929: Γεννιέται η Όντρεϊ Χέπμπορν, Βρετανοβελγίδα ηθοποιός. 1939: Γεννιέται ο Αμος Οζ, σπουδαίος Ισραηλινός συγγραφέας. 1953: Ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ τιμάται με βραβείο Πούλιτζερ για το έργο του «Ο Γέρος και η Θάλασσα». 1979: Η Μάργκαρετ Θάτσερ ορκίζεται πρωθυπουργός του […]

WordPress Ads