28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Έρχεται το MasterChef3

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου στις 21:00 το βράδυ κάνει πρεμιέρα το MasterChef3.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star, επιστρέφει με τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να παραμένουν κανονικά στις θέσεις τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νέο σκηνικό του MasterChef δεν θα θυμίζει σε τίποτα το προηγούμενο και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Στο ξεκίνημα θα δούμε τις auditions από τις οποίες θα προκύψουν οι καλύτεροι 60 σεφ, μετά μέσα από την διαδικασία του bootcamp θα φτάσουμε στους 22 κι από κει θα καταλήξουμε πολύ αργότερα στον ένα και μοναδικό MasterChef.

Περισσότερα Άρθρα

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκαν από την 26.8.2020 έως και χθες (28.8.2020) από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε εννιακόσια είκοσι επτά (927) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια εβδομήντα (670) ήταν ημεδαποί και διακόσια πενήντα επτά (257) […]

Σοκαρισμένη η Ρίζω στις Άγριες Μέλισσες – Η πρόταση που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα

Δείτε τι θα γίνει στις Άγριες Μέλισσες στο σημερινό και αυριανό επεισόδιο. Άγριες Μέλισσες– Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 68 Η ζαλάδα της Δρόσως βάζει σε υποψίες τον Νικηφόρο, όμως, εκείνη του αρνείται κατηγορηματικά πως είναι έγκυος. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της Ελένης ενώ στο σπιτικό του Μιλτιάδη […]

WordPress Ads