36 °C Argos, GR
25 Ιουνίου 2024

Χρήστος Αντωνόπουλος: Αλαζόνας, αχάριστος και αγνώμων ο Πέτρος Τατούλης

Η ομιλία του Χρήστου Αντωνόπουλου, υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου, στη συγκέντρωση γυναικών που διοργάνωσε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου, στο Ερνέστο στο Άργος, με την παρουσία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα:

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Εύχομαι ολόψυχα το 2019 να είναι για όλους μας μια χρονιά γεμάτη υγεία, χαρά, πρόοδο, δημιουργία και να φέρει κάθε καλό στα σπιτικά μας.
Θέλω να σας ευχαριστήσω μία προς μία για την τιμή που μας κάνετε και βρίσκεστε μαζί μας, αποδεχόμενες την πρόσκλησή μας.
Λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας είμαι συνεχώς στα ακροατήρια, αλλά πρώτη φορά απευθύνομαι σε ακροατήριο που αποτελείται μόνο από γυναίκες. Κάτι το οποίο με τιμά ιδιαίτερα καθώς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη κρίση σας!
Όπως όλοι γνωρίζετε εκτέθηκα και εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος το 2014 με την παράταξη του Πέτρου Τατούλη από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκα το Μάρτιο του 2017 όταν διαπίστωσα την αναποτελεσματικότητά, την αχαριστία, την αγνωμοσύνη καθώς και την αλαζονεία που έδειξε απέναντι στα πολιτικά πρόσωπα που τον στήριξαν και στους Πελοποννησίους. Αντί να εργαστεί προς όφελος των Πελοποννησίων, λειτούργησε ως σουλτάνος προασπίζοντας μόνο τα συμφέροντα του στενού περιβάλλοντός του (οικογενειακού – πολιτικού).
Κατά το χρόνο της ανεξαρτητοποίησής μου έχοντας δυσανασχετήσει από τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του «Τατουλικού Συστήματος» είχα αποφασίσει να μην εκτεθώ ξανά …τουλάχιστον στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σας διαβεβαιώνω πως θέτουμε υποψηφιότητα μόνο για να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Δουλεύοντας θα μπορέσουμε να θέσουμε τις βάσεις για μια υγιή ανάπτυξη τόσο στην Αργολίδα όσο και σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Θέλω να σας ενημερώσω το εξής: ΠΡΟΣΕΞΤΕ τις υποψηφιότητες των ανταρτών διότι φράζουν το δρόμο στην πορεία της ανανέωσης και της αλλαγής των πραγμάτων. Οι σκοπιμότητες των ανταρτών δεν είναι το συμφέρον της Αργολίδας και της Πελοποννήσου αλλά στην ουσία «βολεύει» τη διατήρηση της σημερινής κατάστασης. Εξυπηρετούν μόνο τις προσωπικές τους φιλοδοξίες οι οποίες είναι σε βάρος των συμφερόντων των κατοίκων της Αργολίδας και της Πελοποννήσου.
Η Ευθυκρισία, η Ταπεινότητα, η Αξιοκρατία, η Αστική Ευγένεια , ο Σεβασμός στον άνθρωπο και τις ανθρώπινες αξίες, η αγάπη του για την Πελοπόννησο καθώς και ο Σεβασμός στο δημόσιο χρήμα που διακρίνει τον Παναγιώτη Νίκα, τον επί σειρά πολλών ετών Δήμαρχο Καλαμάτας, με έκανε να αλλάξω άποψη.
• Με τον Παναγιώτη Νίκα τον αναμορφωτή της Καλαμάτας κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα για την Πελοπόννησο.
• Με τον Παναγιώτη Νίκα προχωράμε για την ανανέωση ως προς τον τρόπο διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με σκοπό την ανάπτυξή της.
• Ο Παναγιώτης Νίκας είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός. Ο αυτοδιοικητικός των έργων και όχι των λόγων.Και η πραγματική πολιτική του βούληση είναι να αφήσει έργα στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο που θα έχουν την υπογραφή τη δική του και των συνεργατών του.
• Στο σημείο αυτό καλώ τον Παναγιώτη Νίκα να πάρει τον λόγο για έναν χαιρετισμό.
Σας ευχαριστώ.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδρέας Πουλάς: Η Πελοπόννησος αντιμετωπίζεται ως φτωχός συγγενής και στα θέματα ενέργειας

«Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω για ακόμα μια φορά ότι οι εξαγγελίες της κυβέρνησης για φλέγοντα ζητήματα της χώρας αλλά και της περιοχής μας ειδικότερα, γίνονται μόνο για λόγους δημοσιότητας και στερούνται περιεχομένου και πρακτικής εφαρμογής. Τελευταίο παράδειγμα αναξιοπιστίας η απένταξη του προγράμματος ανάπτυξης δικτύων τροφοδοσίας φυσικού αερίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η απένταξη αφορά, τις πόλεις […]

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: Μήνυμα για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Συμπληρώνονται σήμερα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου 1973. Μισό αιώνα μετά χρέος μας είναι να κρατήσουμε άσβεστη τη μνήμη και να τιμούμε όσους πάλεψαν, αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για τα ιδανικά της παιδείας, της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Οφείλουμε καθημερινά να δίνουμε τον αγώνα για τη διατήρηση αυτών […]

WordPress Ads