23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

“Τελεσίγραφο” Θεοδωράκη σε Δανέλλη

Σε συνάντηση που είχαν νωρίτερα, σήμερα το απόγευμα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης  και ο βουλευτής Ηρακλείου, Σπύρος Δανέλλης, ο κ. Θεοδωράκης κατέστησε σαφές ότι το Ποτάμι θα προσέλθει με κομματική πειθαρχία στην διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, στην ψηφοφορία της Τετάρτης.

Είναι λοιπόν προφανές ότι εάν ο κ. Δανέλλης επιμείνει στη θετική του ψήφο προς την κυβέρνηση, θα θέσει εαυτόν εκτός Ποταμιού.

Ο κ. Δανέλλης είναι ο 151 ος βουλευτής, που φέρεται ότι θα ψηφίσει «υπέρ» την πρόταση εμπιστοσύνης και είναι σαφές ότι η στάση του θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Διαδικτυακά η τελετή ορκωμοσίας του Μπάιντεν λόγω κορονοϊού

O 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έδωσε μια γεύση της τελετής ορκωμοσίας του τον Ιανουάριο, επισημαίνοντας ότι αυτή δεν θα είναι μια συνηθισμένη τελετή, αλλά περιορισμένη για λόγους δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. «Θα ακολουθήσουμε ξανά την επιστήμη και τις συστάσεις των ειδικών για την ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Μπάιντεν σε […]

Ομάδα δυνατή και οι τέσσερις γεννημένοι πρωταθλητές

Ομάδα δυνατή και οι τέσσερις, Μπούνος,Γαβρήλος,Λαπαθιώτης και Καραχάλιος είναι πρωταθλητές,  ίσως σε διαφορετικές χρονικές περιόδους αλλά έχουν την στόφα πρωταθλητή  και έχουν μάθει να σηκώνουν κούπες. Σίγουρα θα σηκώσουν όλοι μαζί την “κούπα” για την εκλογική νίκη του Κωστούρου στις 26 Μαϊου  και όχι μόνο, ο Λαπαθιώτης θέλει να σηκώσει την κούπα του πρωταθλήματος με […]

WordPress Ads