29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Σύσκεψη στην Αθήνα – Ο Μπουντρούκας κατεβάζει ψηφοδέλτιο

Σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα έγινε σύσκεψη με τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και όσους έχει ήδη ανακοινώσει το κόμμα ως υποψήφιους βουλευτές, με θέμα τη συγκρότηση του περιφερειακού ψηφοδελτίου του Γιάννη Μπουντρούκα.

Όπως έχω γράψει πριν από λίγο καιρό, κάποια μεγαλοστελέχη έκαναν παιχνίδια με τον Τατούλη και ουσιαστικά δημιούργησαν προσκόμματα στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Όμως, μετά τη σημερινή συνάντηση αυτά τα παιχνιδάκια τελείωσαν.

Τις επόμενες ημέρες θα δούμε τα ονόματα που θα ανακοινωθούν και θα φωτογραφίζουν το βουλευτή Γιάννη Μανιάτη και τους δύο υποψήφιους βουλευτές Ανδρέα Πουλά και Γιάννη Στεφάνου.

Περισσότερα Άρθρα

Η απάντηση Μανιάτη για την… υπουργοποίησή του

Προσηλωμένος στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα δηλώνει ότι είναι ο Γιάννης Μανιάτης, απατώντας έτσι στα σενάρια – το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν- ότι υπουργοποιείται και αναλαμβάνει χαρτοφυλάκιο στην κυβέρνηση. Τελευταίο “χτύπημα” αποτελεί αυτό της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ σύμφωνα με το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενταχθεί στη κυβέρνηση ενόψει πιθανού ανασχηματισμού. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και […]

Εθελοντισμός και ψυχική υγεία πάνε μαζί!

Η ΕΠΑΨΥ και οι άνθρωποί της επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της φιλοζωικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Save a Greek Stray. Αφού ξεναγηθήκαμε στο καταπράσινο καταφύγιο ζώων από την ομάδα του SGS, συνδράμαμε σε εθελοντικές δραστηριότητες και είχαμε την ευτυχία να παίξουμε με τους γλυκύτατους αδέσποτους φίλους μας. Ο εθελοντισμός μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προαγωγή της ψυχικής […]

WordPress Ads