23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Πάτρα: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην «Πολιτεία» για τους μετανάστες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, για την απομάκρυνση μεταναστών από τις εγκαταστάσεις της «Πολιτείας», επί της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα.

Αστυνομικές δυνάμεις, επιχειρούν στο σημείο και πηγές αναφέρουν, πως οι αλλοδαποί στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, δεν διστάζουν να σκαρφαλώσουν σε στέγες των κτιρίων!

Η επιχείρηση οργανώθηκε, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει καταγραφεί νέα αύξηση του αριθμού των μεταναστών που υπάρχουν στην Πάτρα, αρκετοί από τους οποίους έχουν βρει κατάλυμμα στις πρώην εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας, έχοντας μετατατρέψει μάλιστα στο χώρο σε «ορμητήριο» προς το λιμάνι.

Πηγή: tempo24.news

Περισσότερα Άρθρα

Τροχαίο στην ε.ο. Τάραψας – Μονεμβασιάς: Νεκρή η 43χρονη οδηγός

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου. Χθες (30.12.2022) το απόγευμα, στο 51ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τάραψας-Μονεμβασίας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 43χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο (τσιμεντένιο στηθαίο), με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.

Επιστρέφει η νυχτερινή ζωή

Χαλαρώνουν τα μέτρα από σήμερα Σάββατο, 12 Ιουνίου τόσο στην εστίαση όσο και στην απαγόρευση κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες της εστίασης από σήμερα θα μπορούν να παίζουν μουσική για τους καθήμενους ενώ η κυκλοφορία των πολιτών παρατείνεται κατά μία ώρα, δηλαδή επιτρέπεται η έξοδος έως τη 1.30 το βράδυ. Υπενθυμίζεται ότι αυτό θα ισχύει μέχρι […]

WordPress Ads