23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Λ.Μ.Α 4Χ4 Ναυπλίου

Η Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού <<Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4>> Ναυπλίου έκοψε την Κυριακή 13/1/2019 στην πίστα GO-KART MEMPHIS την πίτα της.

Τα μέλη, οι αθλητές, τα στελέχη και οι φίλοι έδωσαν δυναμικά το παρόν τους και θαύμασαν από κοντά τα πολύ όμορφα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Πριν από την κοπή της πίτας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον μεγάλο χορηγό των προσπαθειών του σωματείου ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ από τον πρόεδρο της Λέσχης Χριστόδουλο Πενταρά .

Στην συνέχεια ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων κ. Σταύρος Γαβρήλος απένειμε βραβείο στους Μποζιονέλο Ιωάννη και Παναρίτη Ευάγγελο για τις επιτυχίες στους αγώνες των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων 2019.

Το φλουρί φέτος έπεσε στο Θοδωρή Μαρνέρη.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

Περισσότερα Άρθρα

Τα αστέρια του αύριο…προετοιμάζονται

Φιλικά παιχνίδια ακαδημιών θα διεξαχθούν το Σάββατο 18/5/2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο και στα ανοιχτά γήπεδα του ΔΑΚ Ναυπλίου, μεταξύ των τμημάτων υποδομών , του Οίακα Ναυπλίου και της αντίστοιχης ομάδας των Βριλισσίων. Οι αγώνες αυτοί εντάσσονται στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την καλύτερη προετοιμασία των μικρών αθλητών.

Ζητείται συνοδός τουριστικών και ποδηλατικών εκδρομών!

Ζητείται συνοδός τουριστικών και ποδηλατικών εκδρομών (άνδρας ή γυναίκα) για 7μηνη εργασία (Απρίλιος-Οκτώβριος). Σύνολο απολαβών 15.000€ Απαραίτητα προσόντα: Άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας Δίπλωμα οδήγησης Β κατηγορίας Ικανότητα ποδηλασίας 50km/ημέρα Επικοινωνιακός/κοινωνικός χαρακτήρας Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών Τηλ: 2710237710 (ώρες 09:00-13:00) Email: [email protected]

WordPress Ads