25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Θρίλερ στο Λουτράκι με απανθρακωμένο άνδρα μέσα σε ΙΧ

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα σε ΙΧ που βρέθηκε καμένο, το πρωί της Κυριακής, σε δύσβατη δασική περιοχή της Περαχώρας Λουτρακίου.

Το ΙΧ εντοπίσθηκε από κυνηγούς που ειδοποίησαν τη Αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκε φιάλη υγραερίου και εξετάζεται αν υπήρξε έκρηξη που οδήγησε στον θάνατο του άτυχου ανθρώπου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν αν πρόκειται για εγκληματική ενεργεία ή για απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που δεν έχουν διασταυρωθεί πλήρως, το ΙΧ ανήκε σε ιδιώτη από την Αττική και δεν είχε δηλωθεί εξαφάνιση του, ενώ δεν φαίνεται να απασχολούσε τις αρχές για κάποιο αδίκημα.

Περισσότερα Άρθρα

Κλείνουν σχολεία και τμήματα σε Τολό, Άγιο Ανδριανό,Ίρια,Ναύπλιο, λόγω κορονοϊού

Κλείνουν σχολεία και τμήματα σε Τολό, Άγιο Ανδριανό,Ίρια,Ναύπλιο, λόγω κορονοϊού

Κλείνουν σχολεία και τμήματα σε Τολό, Άγιο Ανδριανό,Ίρια,Ναύπλιο, λόγω κορονοϊού Ενημερώνουμε γονείς , κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία δύο τμημάτων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου […]

Συνάντηση του Προεδρείου του ΣΕΚ με τον βουλευτή Θ. Καράογλου

Σήμερα στις 8 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΚ (Μάρνη 34 – Αθήνα), συνάντηση του Βουλευτή και πρώην Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρου Καράογλου με το Προεδρείο του ΔΣ του ΣΕΚ, (Π. Πεβερέτο – Πρόεδρο,   Χρ. Τσομπάνο και Γ. Διδάγγελο – Αντιπροέδρους) και τον σύμβουλο διοίκησης του ΣΕΚ, Β. Παρόλα. Στην συνάντηση συζητήθηκαν […]

WordPress Ads