28 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Έληξε η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου – Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση

Μετά από μία σύντομη συζήτηση στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου έληξε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ η οποία άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2015 έως σήμερα.

Στις 10.28 πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε το μεσημέρι του Σαββάτου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον κάλεσε να συναντηθούν σήμερα το πρωί.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καμμένος έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12.00 στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός: Νέο σοκ με τα κρούσματα – Πόσα στην Αργολίδα

Η πρώτη ψυχρολουσία ήρθε με την ανακοίνωση των 4309 κρουσμάτων, των 79 θανάτων και των 751 διασωληνωμένων που κατέγραψε σήμερα Τρίτη, 6/4/2021, ο ΕΟΔΥ. Η δεύτερη έρχεται με την κατανομή των κρουσμάτων, αφού στην Αττική εντοπίστηκαν 1883, στη Θεσσαλονίκη 622, στην Αχαΐα καταγράφηκαν 135, 108 στη Λάρισα, στην Κοζάνη 98 και στην Πέλλα 90. Στην […]

Χρήστος Μπονταΐτης: Χτες έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να έχει η χώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση

Στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να έχει η χώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες, μακριά από όλα εκείνα που μας χωρίζουν. Μια κυβέρνηση που θα προχωρήσει στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Οι πολίτες έδειξαν με πολύ σαφή τρόπο ότι θέλουν συνέχεια στη διακυβέρνηση της […]

WordPress Ads