25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Οι υποψήφιοι βουλευτές Αργολίδας της ΝΔ μέχρι σήμερα

Επειδή πολλά κυκλοφορούν μέχρι σήμερα για ανακοινώσεις υποψηφίων βουλευτών από τη ΝΔ η κατάσταση, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει ως εξής:
Ο Γιάννης Ανδριανός θα είναι αυτοδίκαια πάλι υποψήφιος. Η δικηγόρος Σόνια Τάνταρου Κρίγγου που στις προηγούμενες εκλογές με λίστα μπήκε στο ψηφοδέλτιο για να βοηθήσει τη ΝΔ θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια με σταυρό, ούσα και η μοναδική υποψήφια που έχει αξιολογηθεί από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ, δεν έχει υποβάλει δηλαδή μια απλή αίτηση αλλά έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία.
Από κει και πέρα κανείς δεν έχει ανακοινωθεί. Θα γίνουν ανακοινώσεις εν καιρώ καθώς οι υποψήφιοι θα είναι πέντε συνολικά. Το μεγάλο κενό αυτή τη στιγμή είναι στο Ναύπλιο όπου δεν ακούγεται κανένα στέλεχος που μπορεί να βοηθήσει το κόμμα με τη συμμετοχή του αλλά και με την πολιτική του υπόσταση. Όπως και στην Ερμιονίδα. Πάντα το κόμμα της ΝΔ τοποθετούσε, όταν ήταν τέσσερις υποψήφιοι, δυο υποψηφίους από την επαρχία Άργους και δυο από την επαρχία Ναυπλίου για λόγους ισότιμης εκπροσώπησης και για το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα. Τώρα με τους πέντε η λογική λέει πως πρέπει να είναι και κάποιος από την Ερμιονίδα. Με σύστημα δηλαδή αν το δούμε ποδοσφαιρικά 2-2-1.
Υπάρχουν και περιπτώσεις υποψηφίων βέβαια που λένε από τώρα στον κόσμο πως θα είναι υποψήφιοι και ο ίδιος ο πρόεδρος τους έχει δώσει το οκ. Σε αυτούς θα συνιστούσα να κρατάνε και κάποιες επιφυλάξεις γιατί αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει ίσως εύκολα βρεθούν, λόγω της μεγάλης βεβαιότητας που διαλαλούν και λόγω του γεγονότος πως με τη συμπεριφορά τους εκθέτουν τον πρόεδρο, εκτός των ψηφοδελτίων.

Περισσότερα Άρθρα

Την παράσταση «Υλικό Καποδίστριας» παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Την παράσταση «Υλικό Καποδίστριας», μια θεατρική σύνθεση του Γιάννη Μαργαρίτη, ο οποίος υπογράφει και την σκηνοθεσία, παρουσιάζει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας σήμερα Σάββατο 3 και αύριο Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 και ώρα 21.30, στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας. Η παράσταση, που εντάσσεται στον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, αποτελεί παραγωγή του […]

Κίνηση προς μίμηση των μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου

  Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους προς του εγκλείστους των δικαστικών φυλακών Ναυπλίου έδειξαν με μια ακόμα φιλάνθρωπη δράση τους οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου. Οι μαθητές στο πλαίσιο των εορτών του Πάσχα, συγκέντρωσαν χρήματα από φιλανθρωπικούς αγώνες και με την βοήθεια ενός παλιού μαθητή του σχολείου που σήμερα έχει αποφοιτήσει, του Συλλόγου Γονέων […]

WordPress Ads