29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ισχυρή έκρηξη σε φούρνο στο κέντρο του Παρισιού – Αναφορές για αρκετούς τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στο Παρίσι έπειτα από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας. Το περιστατικό έγινε σε φούρνο στην οδό Trévise, στο ένατο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Την ίδια ώρα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή γκαζιού.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ η αστυνομία συμβουλεύει τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

 

 

Περισσότερα Άρθρα

«ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ»: Εις μνήμην Ιωάννου Κόντη

Δάσκαλε, 40 σχεδόν μέρες πέρασαν από την ημέρα, 8η Μαΐου 2020, που έφυγες από κοντά μας. Τότε, λόγω συνθηκών, δεν μπορέσαμε να συλλυπηθούμε όλα τα μέλη της Χορωδίας του Συλλόγου ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ την αγαπημένη σου Νίτσα και τα παιδιά σου, τον Δημήτρη και τον Αλέξη. Τότε δεν μπορέσαμε να σε αποχαιρετίσουμε με ένα μεγάλο «ευχαριστούμε» για […]

Με επιτυχία οι θερινές εξετάσεις των σχολών Choy Lee Fut Ναυπλίου και Άργους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι θερινές εξετάσεις των σχολών Choy Lee Fut Ναυπλίου και Άργους. Οι εξετάσεις πιστοποίησης επιπέδου ξεκίνησαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου με τους μαθητές μεσαίου και προχωρημένου επιπέδου εντός της σχολής του Ναυπλίου και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 28 Ιουνίου με τις παρουσιάσεις των μαθητών όλων των επιπέδων και την απονομή των ζωνών στο […]

WordPress Ads