23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Αχαΐα: Προβλήματα στους δρόμους λόγω κατολισθήσεων – Σε επαγρύπνηση ο κρατικός μηχανισμός για τον παγετό

Ανοικτοί είναι οι δρόμοι του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στην Αχαΐα, με εξαίρεση τη δημοτική οδό από την Περιστέρα προς το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορεία Ειδήσεων ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Γυφτάκης.

Όπως πρόσθεσε, αντιμετωπίστηκαν άμεσα οι κατολισθήσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα σε δύο σημεία του δρόμου από Πούντα προς Καλάβρυτα, καθώς και στην περιοχή Δενδρά της επαρχιακής οδού Πατρών – Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας.

Σύμφωνα με το Νίκο Γυφτάκη, λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών, αναμένεται να υπάρξει παγετός, για αυτό και από νωρίς αύριο το πρωί μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων θα προχωρήσουν σε εργασίες αποπαγοποίησης των δρόμων.

Περισσότερα Άρθρα

Ανήλικοι Ρομά έκλεψαν ρούχα από κατάστημα στην Κόρινθο

Προσαγωγή τεσσάρων ανηλίκων Ρομά, το απόγευμα της Τρίτης 25 Αυγούστου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Κορίνθου, διότι λίγη ώρα νωρίτερα εισήλθαν σε κατάστημα ρούχων στον πεζόδρομο της Κορίνθου και αφαίρεσαν δυο σακούλες με ρούχα και τράπηκαν σε φυγή. Eιδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Αστυνομικοί εντόπισαν τους ανήλικους λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Κορίνθου με […]

Συνελήφθη ένας 34χρονος για τη δολοφονία στο Βόλο

Συνελήφθη, άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός, για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 46χρονου Α.Π. ιδιοκτήτη μάντρας οικοδομικών υλικών στο Βόλο. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το απόγευμα στο Βόλο, το θύμα μαζί φιλικό του πρόσωπο μετέβησαν σε οικία, στην οποία βρίσκονταν ο δράστης με οικεία του πρόσωπα. […]

WordPress Ads