23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Αλαζόνας και προκλητικός στην πρώτη του δήλωση μετά την διαγραφή του ο Β.Σιδέρης (βίντεο)

Ο κος Σιδέρης στρέφεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά στελεχών της ΝΔ. Ενδεικτικό της πολιτικής του αντίληψης είναι η εκτόξευση κατηγοριών ενώ για τον εαυτό του κρατάει τα πρωτεία του συνεπούς κομματικού στελέχους λέγοντας ότι αυτός είναι πιο Νέα Δημοκρατία από αυτούς . Βέβαια αυτό μόνο ως αστείο θα μπορούσε να το εκλάβουμε διότι σε σημαντικές επιλογές του κόμματος αυτός βρέθηκα απέναντι .
Δεν είδαμε να στηρίζει τις επιλογές της ΝΔ ούτε στις εκλογές του επιμελητηρίου Αργολίδας, που υποστήριξε άλλον συνδυασμό από αυτόν που στήριζε η Νέα Δημοκρατία ούτε στις εκλογές της ΕΠΣΑ που έκανε τα ίδια. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα άφηνε να τριτώσει το κακό στην περίπτωση του. Η επίκληση των νεοδημοκρατικών αισθημάτων και αγωνιστικοτητας του κ. Σιδερη είναι αλά καρτ. Όποτε τον βολεύει θυμάται τη ΝΔ και μόνο όταν εξυπηρετούνται οι προσωπικές του επιδιώξεις . Να δούμε και τι κάνει στο δήμο Άργους σήμερα;

Ευρισκόμενος σε μεγάλη ένταση και εκνευρισμό , όπως μαρτυρά κι η γλώσσα του σώματος του , χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν σε πολιτικό. Τονίζει ότι εκείνος έκανε πρόεδρο τον Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τον οποίο κατηγορεί πολιτικά ως καιροσκόπο, ωφελιμιστή, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά τα έκανε για δικούς του σκοπούς.
Μα δεν τον διέγραψε ούτε ο Σχοινοχωριτης ούτε άλλος από τους προέδρους ΝΟΔΕ που καταφέρθηκαν εναντίον των διαγραφέντων αλλά η ίδια η ΝΔ. Προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε πρόσωπα σε τοπικό επίπεδο γιατί δεν έχει το πολιτικό θάρρος να στραφεί στα υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ που όπως προκύπτει και από την απόφαση εισηγήθηκαν την διαγραφή του .

Λέει ακόμα ότι ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας είναι όψιμος νεοδημοκράτης.
Ας μην ξεχνά ότι από την ΟΝΝΕΔ ξεκίνησε ο Σχοινοχωρίτης και ήταν πάλι στο παρελθόν Πρόεδρος ΝΟΔΕ.
Για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα επισημαίνει ότι «δεν του βγαίνουν τα κουκιά και πιέζει το κόμμα να κάνει διαγραφές για να μας τρομάξει».
Τον Σιδερη και τους άλλους δεν τους διέγραψε ο Νίκας αλλά ο Μητσοτάκης . Ο κ Νικάς ήταν προσωπική επιλογή του κ Μητσοτάκη οπότε ουσιαστικά αμφισβητεί τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ. Ας μην επιρρίπτει αλλού τις ευθύνες πάρα μόνο στον εαυτό του. Τέλος η ερμηνεία του περί προσωρινής διαγραφής είναι κάτι το οποίο προφανώς θα επιθυμούσε αλλά αν διάβαζε σωστά δεν πρόκειται περί προσωρινής αλλά περί ουσιαστικής του διαγραφής . Η απόφαση μιλάει για το προσωρινό μέτρο της διαγραφής και οχι περί προσωρινής διαγραφής που όσοι ασχολούμαστε γνωρίζουμε ότι αν επρόκειτο περί αυτού θα όριζε και το χρονικό διάστημα , όπως έχει συμβεί σε αλλες περιπτώσεις . Θα του συνιστούσα ψυχραιμία και τέλος να μην θεωρεί κτήμα του τους ανθρώπους και τος ψήφους τους γιατί θα εκπλαγεί τον Μάιο αλλά κυρίως γιατί με αυτή τη νοοτροπία προσβάλλει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν .

 

Περισσότερα Άρθρα

Δυο γιατροί- εθελοντές από την Αργολίδα στην μάχη κατά του κορονοϊού στη Β.Ελλάδα

Με 27 συνολικά γιατρούς θα ενισχυθούν τα δημόσια νοσοκομεία στη Βόρεια Ελλάδα στη μάχη που δίνουν με τον κορονοϊό και από την οποία δεν απουσιάζει η συμμετοχή της Αργολίδας. Συνολικά 27 γιατροί του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα πρόκειται να μεταβούν το επόμενο διάστημα εθελοντικά σε νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας προκειμένου να τα ενισχύσουν στη μάχη […]

Τοποθέτηση του Νίκου Γόντικα ενάντια στην υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ναυπλίου

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Νίκος Γόντικας δήλωσε για το θέμα του Νοσοκομείου Ναυπλίου:   Στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου αλλά και όλων των εργαζόμενων του Νομού ενάντια στην υποβάθμιση των δομών Υγείας στο Νομό, ειδικά του Νοσοκομείου Ναυπλίου. Ξέρετε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ είναι εδώ σε κάθε αγώνα για […]

WordPress Ads