27 °C Argos, GR
26 Ιουνίου 2024

Αλαζόνας και προκλητικός στην πρώτη του δήλωση μετά την διαγραφή του ο Β.Σιδέρης (βίντεο)

Ο κος Σιδέρης στρέφεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά στελεχών της ΝΔ. Ενδεικτικό της πολιτικής του αντίληψης είναι η εκτόξευση κατηγοριών ενώ για τον εαυτό του κρατάει τα πρωτεία του συνεπούς κομματικού στελέχους λέγοντας ότι αυτός είναι πιο Νέα Δημοκρατία από αυτούς . Βέβαια αυτό μόνο ως αστείο θα μπορούσε να το εκλάβουμε διότι σε σημαντικές επιλογές του κόμματος αυτός βρέθηκα απέναντι .
Δεν είδαμε να στηρίζει τις επιλογές της ΝΔ ούτε στις εκλογές του επιμελητηρίου Αργολίδας, που υποστήριξε άλλον συνδυασμό από αυτόν που στήριζε η Νέα Δημοκρατία ούτε στις εκλογές της ΕΠΣΑ που έκανε τα ίδια. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα άφηνε να τριτώσει το κακό στην περίπτωση του. Η επίκληση των νεοδημοκρατικών αισθημάτων και αγωνιστικοτητας του κ. Σιδερη είναι αλά καρτ. Όποτε τον βολεύει θυμάται τη ΝΔ και μόνο όταν εξυπηρετούνται οι προσωπικές του επιδιώξεις . Να δούμε και τι κάνει στο δήμο Άργους σήμερα;

Ευρισκόμενος σε μεγάλη ένταση και εκνευρισμό , όπως μαρτυρά κι η γλώσσα του σώματος του , χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν σε πολιτικό. Τονίζει ότι εκείνος έκανε πρόεδρο τον Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, τον οποίο κατηγορεί πολιτικά ως καιροσκόπο, ωφελιμιστή, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά τα έκανε για δικούς του σκοπούς.
Μα δεν τον διέγραψε ούτε ο Σχοινοχωριτης ούτε άλλος από τους προέδρους ΝΟΔΕ που καταφέρθηκαν εναντίον των διαγραφέντων αλλά η ίδια η ΝΔ. Προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε πρόσωπα σε τοπικό επίπεδο γιατί δεν έχει το πολιτικό θάρρος να στραφεί στα υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ που όπως προκύπτει και από την απόφαση εισηγήθηκαν την διαγραφή του .

Λέει ακόμα ότι ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας είναι όψιμος νεοδημοκράτης.
Ας μην ξεχνά ότι από την ΟΝΝΕΔ ξεκίνησε ο Σχοινοχωρίτης και ήταν πάλι στο παρελθόν Πρόεδρος ΝΟΔΕ.
Για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα επισημαίνει ότι «δεν του βγαίνουν τα κουκιά και πιέζει το κόμμα να κάνει διαγραφές για να μας τρομάξει».
Τον Σιδερη και τους άλλους δεν τους διέγραψε ο Νίκας αλλά ο Μητσοτάκης . Ο κ Νικάς ήταν προσωπική επιλογή του κ Μητσοτάκη οπότε ουσιαστικά αμφισβητεί τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΝΔ. Ας μην επιρρίπτει αλλού τις ευθύνες πάρα μόνο στον εαυτό του. Τέλος η ερμηνεία του περί προσωρινής διαγραφής είναι κάτι το οποίο προφανώς θα επιθυμούσε αλλά αν διάβαζε σωστά δεν πρόκειται περί προσωρινής αλλά περί ουσιαστικής του διαγραφής . Η απόφαση μιλάει για το προσωρινό μέτρο της διαγραφής και οχι περί προσωρινής διαγραφής που όσοι ασχολούμαστε γνωρίζουμε ότι αν επρόκειτο περί αυτού θα όριζε και το χρονικό διάστημα , όπως έχει συμβεί σε αλλες περιπτώσεις . Θα του συνιστούσα ψυχραιμία και τέλος να μην θεωρεί κτήμα του τους ανθρώπους και τος ψήφους τους γιατί θα εκπλαγεί τον Μάιο αλλά κυρίως γιατί με αυτή τη νοοτροπία προσβάλλει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν .

 

Περισσότερα Άρθρα

Πάτρα: Φοιτητές έκρυψαν την μητέρα τους στην Εστία του Πανεπιστημίου για να τη σώσουν από τον πατέρα τους

Τρία αδέρφια που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας αναγκάστηκαν να κρύψουν την μητέρα τους στην εστία του Πανεπιστημίου, προκειμένου να μην την εντοπίσει ο πατέρας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η γυναίκα είναι μητέρα τριών φοιτητών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Πατρών και οι τρεις φοιτητές αναγκάστηκαν να φιλοξενήσουν, ουσιαστικά να κρύψουν, την μητέρα τους από […]

Άρση μέτρων: Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση- Αλλαγές και στο ωράριο κυκλοφορίας

Περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων αναμένεται να εισηγηθεί στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων φέρεται να εισηγείται αύριο την επαναφορά της μουσικής στην εστίαση από αυτό το Σάββατο 12 Ιουνίου σε συνδυασμό με παράταση κυκλοφορίας μέχρι 01.30 μετά τα μεσάνυχτα ή ακόμη και ολική κατάργηση. Οι […]

WordPress Ads