23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ύποπτος φάκελος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Πυροσβέστες από την Π.Υ Ναυπλίου έξω από τη γραμματεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, παραρτήματος θεατρικών σπουδών, περιμένουν να παραλάβουν ύποπτο φάκελο που εστάλη στο Πανεπιστήμιο, σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδος, μετά από ενημέρωση από την Πρυτανική Αρχή για περίεργο δέμα και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο παράρτημα του Ναυπλίου.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής. Ειδικές μονάδες της ΕΜΑΚ θα επιχειρήσουν να παραλάβουν το φάκελο από Πανεπιστήμιο Αργολίδος ακολουθώντας το ειδικό πρωτόκολλο όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο τα οποία μετά από την διαδικασία της απολύμανσης θα μεταφερθούν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Περισσότερα Άρθρα

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για την απώλεια του πρώην βουλευτή Λεωνίδα Λυμπερακίδη

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Λεωνίδα Λυμπερακίδη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας. Ο κ. Τασούλας στη δήλωσή του ανέφερε: «Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Λεωνίδα Λυμπερακίδη, πρώην βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, από το 1993 έως το 2004. Προσωπικότητα δυναμική, […]

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Οι δεσμεύσεις είναι κοντά και αυτό σας έχει ήδη χαροποιήσει. Μπορεί να έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με εντάσεις στη σχέση σας, αλλά τώρα όλα τείνουν να γίνουν όπως τα επιθυμείτε. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Διαισθάνεστε ότι υπάρχουν καταστάσεις που σας κάνουν και θέλετε να πάτε πιο κάτω την όλη […]

WordPress Ads