23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Οι εμβολιασμοί στα παιδιά – Μύθοι και Αλήθειες

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας σε συνεργασία με την Μονάδες ΤΟ.Μ.Υ. διοργανώνει ενημερωτικό κύκλο συναντήσεων που απευθύνεται σε Γονείς – Κηδεμόνες των μαθητών/-τριών των σχολικών μονάδων του Νομού Αργολίδας.

Οι συναντήσεις αυτές ξεκινούν από τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων και θα συνεχιστούν με εκείνες των σχολικών μονάδων του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Ενδεικτική θεματολογία:

 Πόσο σημαντικοί είναι οι εμβολιασμοί
 Ποιες είναι οι ασθένειες που προλαμβάνονται με τη χορήγηση των εμβολίων
 Αντιεμβολιαστικό κίνημα

καθώς και οτιδήποτε σχετίζεται με το θέμα.

Την ενημέρωση θα αναλάβει η ιατρός της Μονάδας ΤΟ.Μ.Υ. Ναυπλίου κ. Σπανού Ελένη με τις συνεργαζόμενες Νοσηλεύτριες και Επισκέπτριες Υγείας της Μονάδας.

Ακροατήριο: οι Γονείς – Κηδεμόνες των μαθητών/-τριών και Εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων του Δήμου Ναυπλιέων

Χώρος: στο ισόγειο του κτιρίου της ΔΔΕ Αργολίδας – αίθουσα ΠΥΣΔΕ ( Αμυμώνης 7 )

Χρόνος: την Παρασκευή 11/01/2019 ώρα 9:30 π.μ

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Ιωάννης Γιατράκος

Περισσότερα Άρθρα

Συλλήψεις στη Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ   Συνελήφθη  ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (14.12.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί  σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -172,5- γραμμαρίων και -2- φυτά […]

«Θερμή» πρωτιά για το Κρανίδι

Μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας σε σχέση με την Πέμπτη 01/07 καταγράψαμε την Παρασκευή 02/07, όμως και πάλι σε ορισμένες περιοχές ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 40°C. Μόλις 2 μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr ξεπέρασαν τους 40°C όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, και οι υψηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν στην Πελοπόννησο και […]

WordPress Ads