29 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Κινηματογραφική απόδραση από τη Διεύθυνση Μεταγωγών – Ανθρωποκυνηγητό για 5 συλλήψεις

Απόδραση έξι κρατουμένων από το κτήριο της Διεύθυνσης Μεταγωγών στην οδό Πέτρου Ράλλη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου, λυγίζοντας ένα σίδερο και κατεβαίνοντας με σεντόνια και κουβέρτες κάτω. Το περιστατικό έγινε στις 05:20 το πρωί, όταν φρουροί της Διεύθυνσης Μεταγωγών αντιλήφθηκαν έξι άτομα να τρέχουν. Τελικά κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από αυτούς, ενώ οι υπόλοιποι πέντε εξαφανίστηκαν.

Οι δραπέτες είναι αλλοδαποί και προορίζονταν για διοικητική απέλαση. Πρόκειται για δύο Αλγερινούς, δύο Μαροκινούς και έναν Σύρο, ενώ αυτός που συνελήφθη είναι Μαροκινός. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους.

Απόδραση από το ίδιο κτήριο είχε σημειωθεί και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν είχαν καταφέρει να δραπετεύσουν τρεις Αλβανοί κρατούμενοι.

Περισσότερα Άρθρα

Παρέμβαση Γιάννη Μανιάτη στη Βουλή για τα λάθη κτηματογράφησης στην Ανδρίτσα

  Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το πρόβλημα που έχει εντοπιστεί στην Ανδρίτσα το τελευταίο χρονικό διάστημα με τα λάθη κτηματογράφησης που έχουν γίνει κατά την προηγούμενη δεκαπενταετία το έχω ήδη αναφέρει κι έχω ζητήσει τη λύση του από τη διοίκηση της εταιρίας του Κτηματολογίου. Οι νομικές υπηρεσίες […]

WordPress Ads