33 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και ημιορεινές και πεδινές περιοχές της Μακεδονίας. Παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας, τόσο έως τις πρωινές ώρες, όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -8 έως 4 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από -2 έως 7 βαθμούς, στη Θράκη από 2 έως 13, στη Θεσσαλία και τα βόρεια της Ηπείρου από 2 έως 12, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 13, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 16, και στην Κρήτη από 7 έως 17.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 7 έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 5 έως 7 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας: ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ- ΔΙΕΚΔΙΚΩ- ΑΠΑΙΤΩ

Στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης και Κινητοποίησης την Τετάρτη 9 Νοέμβριου 2022, για την στήριξη των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών από τις επιπτώσεις της τρέχουσας ενεργειακής και επισιτιστικής κρίσης, συμμετέχει η Oμοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Αργολίδας  από κοινού με τους εργαζόμενους του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα και άλλες κοινωνικές ομάδες ώστε να εκφράσει την αναγκαιότητα λήψης […]

Επιστολή στην Υπουργό Παιδείας για την αποκατάσταση της εισόδου στη Βιβλιοθήκη «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»

Το Εφορευτικό Συμβούλιο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» απέστειλε στην Υπουργό Παιδείας, στους Βουλευτές του Νομού και στους αιρετούς περιφερειακούς και τοπικούς αξιωματούχους (Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου) την παρακάτω επιστολή, που αφορά τη μεγάλη καθυστέρηση στην αποκατάσταση του αετώματος της κεντρικής εισόδου της Βιβλιοθήκης, ευελπιστώντας στην ευαισθητοποίηση και ενεργοποίηση όλων […]

WordPress Ads