23 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Νεκροί αστυνομικός με τη σύντροφό του από την επαρχία Άργους, στο Πορτοχέλι

Το σπίτι όπου βρέθηκαν νεκροί ο αστυνομικός κι η φίλη του στο Πορτοχέλι Αργολίδος.

Διπλή τραγωδία με θύματα έναν αστυνομικό που υπηρετούσε στο τμήμα του Κρανιδίου Αργολίδας και τη νεαρή φίλη του, αποκαλύφθηκε στο Πορτοχέλι Αργολίδας.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μέσα στο σπίτι όπου κατοικούσε στην περιοχή Βερβερόντα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν θεωρείται πιθανό. Δίπλα στην σορό του άτυχου ένστολου βρέθηκαν αντικείμενα τα οποία παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών και θα σταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να εξεταστούν.

Ο θάνατος του ζευγαριού έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και στους συναδέλφους του αστυνομικού, οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη. Στο σπίτι έχει κληθεί και ιατροδικαστής για να εξετάσει τις σορούς.

Ο 35χρονος και η 24χρονη βρέθηκαν νεκροί από αστυνομικούς της τμήματος Ερμιονίδος, στο πλαίσιο έρευνας που έκαναν για τον εντοπισμό της 24χρονης, την οποία αναζητούσαν συγγενικά της πρόσωπα.

Περισσότερα Άρθρα

Επετειακή εκδήλωση για την κατάληψη του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση του Ναυπλίου

Με την ευκαιρία του εορτασμού της ιστορικής επετείου της κατάληψης του Παλαμηδίου και της απελευθέρωσης του Ναυπλίου από τον Τουρκικό ζυγό, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης” πραγματοποιεί την 23η Νοεμβρίου 2019 ημέρα Σάββατο και ώρα 7.00 μ.μ. εκδήλωση στο «Βουλευτικό» της πόλης μας, την οποία σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας. Τον […]

Ημέρα του Στρειδοφάγου

Κάθε χρόνο στις 12 Μαρτίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Γρηγορίου, οι κάτοικοι των νησιών Φαρόες γιορτάζουν το ερχομό της Άνοιξης, που συμπίπτει με την άφιξη στα μέρη τους των αποδημητικών πουλιών και ιδιαίτερα του στρειδοφάγου (Haematopus ostralegus η επιστημονική του ονομασία), γνωστού στην Ελλάδα και ως θαλασσομπεκάτσα. Ο στρειδοφάγος, που τρέφεται κυρίως με στρείδια, […]

WordPress Ads