24 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Τα σχολεία που ΔΕΝ θα λειτουργήσουν σήμερα Τρίτη στην Αρκαδία!

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Δεν θα γίνουν μαθήματα την 8η Ιανουαρίου τρέχοντος έτους στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που λειτουργούν στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Πέτρου και Καστρίου, λόγω αναμενόμενου έντονου παγετού και ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών κατά την πρωινή προσέλευση των μαθητών και εκπαιδευτικών.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Μετά τις 10.00 το πρωί της Τρίτης 8 Ιανουαρίου 2019 θα ανοίξουν όλα τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας στον Δήμο Τρίπολης. Αν υπάρξει σοβαρή επιδείνωση μέσα στη νύχτα θα υπάρξει νέα απόφαση νωρίς το πρωί της Τρίτης.
Επίσης, με άλλη απόφαση του Δημάρχου Τρίπολης, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή μαθημάτων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Λεβιδίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στη περιοχή σε συνδυασμό με την διακοπή ρεύματος που ανακοίνωσε η Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε στην παροχή ηλεκτρικού στο Δ.Δ. Λεβιδίου (περιοχή Αγίου Γεωργίου & Κάτω Βρύσης) την Τρίτη 08/01/2019 για την πραγματοποίηση εργασιών ενίσχυσης του δικτύου της.

ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Δεν θα λειτουργήσει κανένα σχολείο του Δήμου Γορτυνίας Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Τα σχολεία στον Δήμο Μεγαλόπολης θα ξεκινήσουν να λειτουργούν στις 10.00 το πρωί, λόγω αντικειμενικών δυσχερειών στην πρόσβαση των μαθητών στο χώρο των σχολείων κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΠΗΓΗ: Καλημέρα Αρκαδία

Περισσότερα Άρθρα

2 ακόμα υποψήφιοι στην ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Καλωσορίζουμε τον Ευάγγελο Μύλη πρώην πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ανδρίτσας & συνταξιούχο ΟΣΕ, στην παραταξή μας “Αλλαγή Πορείας”. Καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές! Καλωσορίζουμε τον Νικόλαο Σκλαβούνο, παλιό γνώριμο της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού είχε διατελέσει πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σχινοχωρίου, στην παραταξή μας “Αλλαγή Πορείας”. Καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές!

Πέτσας: Βέβαιο ότι δεν θα ανοίξει το λιανεμπόριο όπως πολλοί είχαν φανταστεί – «Να μη δούμε εικόνες Harrods»

Στο άνοιγμα του λιανεμπορίου, των εκκλησιών και των κομμωτηρίων αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ξεκαθαρίζοντας ότι «είναι βέβαιο ότι δε θα πάμε σε άνοιγμα όπως πολλοί το είχαν φανταστεί», ενώ αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά είπε ότι ο πρωθυπουργός «δεν θα φύγει από τη σημερινή Σύνοδο αν δεν πάρει κάτι». Ο Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για […]

WordPress Ads