25 °C Argos, GR
27 Ιουλίου 2024

Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για το Κοινωνικό Μέρισμα -Δείτε για ποιο λόγο

Υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες τις επόμενες ημέρες (και συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα) να ανοίξει ξανά η εφαρμογή του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ για όσους δήλωσαν λογαριασμό ΙΒΑΝ και τελικά δεν πήραν τα χρήματα.

Σκοπός είναι να εξυπηρετηθούν 24.000 πολίτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να διορθώσουν τον λογαριασμό, προκειμένου να τους καταβληθούν τα χρήματα.

Ο πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ, Α. Τάγαρης τόνισε ότι εντός των επόμενων ημερών αναμένεται και η υπουργική απόφαση για την επιδότηση ενοικίου και στεγαστικού δανείου.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Περισσότερα Άρθρα

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Επίτροπο αρμόδιο για την Εσωτερική Αγορά, Thierry Breton

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Επίτροπο αρμόδιο για την Εσωτερική Αγορά, Thierry Breton. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο για την καταπολέμηση της πανδημίας, η συνεργασία που υπήρξε για την προμήθεια και διανομή εμβολίων και για τη δημιουργία […]

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπουλο με γλυκοπατάτες στον φούρνο

Συστατικά Για το κοτόπουλο 1.200 γρ. κοτόπουλο χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι 1 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. ρίγανη, ξερή 1 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για τις γλυκοπατάτες 1 κιλό γλυκοπατάτες 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 1-2 σκ. σκόρδο Για το σερβίρισμα ρίγανη, φρέσκια, ψιλοκομμένη φέτες λεμόνι   Μέθοδος Εκτέλεσης Για το κοτόπουλο […]

WordPress Ads